| mixy1000 a întrebat:

Vreau si eu cat mai multe detalii despre The Hunger Games. Official Trailer, distributie, data aparitiei in Romania, descriere, gen, durata etc. Tot ce se poate sti.

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Premiera in Romania e pe 23 martie.
Cartile sunt cu adevarat captivante. Eu le-am terminat luna trecuta. Pare un roman pentru adolescenti, plin de actiune. Mi s-a parut unul dintre cele mai bune romane fantasy, din ultima vreme. Se spune ca insusi Stephen King n-a mai lasat cartile din mana, pana nu le-a ispravit.
Distributia e bine aleasa: eroina principala este o fata curajoasa si bataioasa-Jennifer Lawrence, pe care o stiu din Winter's Bone, alt film bun.
De fapt, informatii gasesti aici despre film, stiri, distributie, pareri etc. eu vreau sa spun ca pana si Lenny Kravitz joaca in film, iar personajul sau are o poveste frumoasa in carte.
http://www.cinemarx.ro/filme/The-Hunger-Games-Jocurile-foamei-2464790.html? stiri
Mai spun doar ca pe 23 martie va aparea primul film, avand ca scenariu prima carte. A doua carte va fi si ea scenariul celui de-al 2-lea film iar "revolta" ultima carte va fi materialul pentru celelalte 2 filme. Total :4 filme vor fi.
Actiunea are loc intr-un viitor in care puterea lumii este in mana unor tampiti ( pana aici suna a documentar, nu? ) care organizeaza un fel de Survivor cu copii.Sunt facute decoruri pe computer ce simuleaza perfect natura cu fenomenele sale si acolo participantii sunt aruncati si mananca doar ceea ce prind, fac aliante si se omoara intre ei (copiii!) pentru ca, la sfarsit, doar unul va supravietui. In timpul acesta, populatia infometata a lumii e obligata sa se uite la jocurile foamei, sa vada cum se macelaresc copii, in timp ce, in Capitala, o lume decadenta, prostita, corupta si denaturata o duce bine pana ce o revolta va izbucni.Ha!

0 răspunsuri: