Riverdale,Damien,The OA, 3%, Beyond, Raveswood, The 100, The Magicians, The Shannara Chronicles, Shadowhunters: The Mortal Instruments, Stranger Things,Wayward Pines,Incorporated,Caprica, Whispers, Believe, Travelers, Black Mirror, Sense8, Star-Crossed, The Tomorrow People, Terra Nova, Under The Dome, Time After Time
Stii cumva unde pot gasi 3% online subtitrat? Nu il gasesc pe google...
Îl găsești din prima căutere/scrii : 3% Online Subtitrat HD și asta e.Este foarte bun serialul, ai ales bine să-l vezi primul.Mie mi-a plăcut f.mult,aștept sez.2. Oricum îți urez vizionare plăcută, nu te vei plictisi asteptând să apară episoade, sez.1 este finalizat.
Hmm...cam peste 9 luni apare sezonul 5 din The 100, iar eu inca mai cred ca Roan traieste.))))))))
Ai putea sa incerce Game of Thrones.
Eu am terminat Teen Wolf. Astept sa inceapa partea a doua din sezon.Este vorba despre un baiat care este muscat de un varcolac. O sa iti zic in parte de fiecare sezon cam ce se intampla tot sezonul. In primul sezon Scott, cel care a fost miscat, il cauta pe Alpha. In al doilea Jackson a vrut sa devină varcolac dar a devenit Kanima (un fel de soparla). In al treilea sezon va aparea o intreaga haita de Aplha. In prima parte a sezonului este vorba de un druid (sau druin, nu mai stiu sigur) care omoară personae iar in a doua parte Stiles este posedat. In sezonul 4 va aparea cine care omoară toate ființele supranaturale din oras. In sezonul 5 apar niste medici care fac experimente pe niste oameni. Iar in sezonul 6 Stiles este blocat intr-o alta "lume". Am mai vazut breaking bad si pretty little liars, uneori sunt plictisitoare dar ti le recomand. Funda?