| tudorlaura a întrebat:

Buna TPU
vreau si eu sugestii de animeuri cu cupluri, cum e kamisama sau in gen nana, sa fie cat de cat ok!
multumesc

Răspuns Câştigător
| HandaSei a răspuns:

Chiar nu știu nimic cât de cât similar cu Nana din păcate, iar kamisama nu l-am văzut, dar uite câteva anime Romance la modul general destul de bune, unele chiar geniale! ^.^

- Shigatsu wa Kimi no Uso | Ookami to Koushinryou | Kimi ni Todoke | ef: A Tale of Memories. (Sezonul 2 se numește - ef: A Tale of Melodies.) | Sukitte Ii na y, o. (legat în loc de virgulă, e noob botu ăsta și tot pretinde corectează...) | Kaichou wa Maid-sama! | Sakurasou no Pet na Kanojo | Golden Time | Gosick | Bakuman. | Akagami no Shirayuki-hime | Sakamichi no Apollon

Bonus (Filme): Coquelicot-zaka kara | Hal

Având în vedere că ți-a plăcut Nana, am încercat pe cât de mult să evit comediile, bănuiesc că vrei ceva cu o poveste cât de cât! ^.^
Deși toate sunt în genul Romance, genurile secundare pot varia destul de mult, deci clar nu te vei plictisi! În opinia mea, toate de mai sus sunt fiind anime-uri foarte bune sau chiar genial, dar aici mai diferă și gusturile fiecăruia...
Preferatul meu din tot ce am văzut până acum (din toate genurile), surpriză, dar este tot un Romance, primul din listă mai exact "Shigatsu wa Kimi no Uso", pur și simplu superb acest anime, îl recomand cu încredere și încearcă să te uiți până la capăt chiar dacă nu te va impresiona din start, merită garantat! xD

| tudorlaura explică (pentru HandaSei):

Shigatsu wa Kimi no Uso l am vazut nu mi-a placut asa mult ca noragami, kamisama care e genial, pandora hearts, absolut duo happy fairy tail, ghoul, si tot asa happydar o sa incerc din ele

2 răspunsuri:
| abby11oriflame a răspuns:

Dance with Devils, Diabolik Lovers, Vampire Knight, Kimi ni Todoke, Sukitte Ii na eu(Say " I love you"). Sper sa iti fi fost de ajutor!