| TVD13 a întrebat:

Vreau si eu un film despre adolescenti nu conteaza daca e thriler comedie sau drama sa fie ceva despre adolescenti cu baieti frumosi si fete populare sau nepopularebig grin (dau funda pentru cel mai tare film)

10 răspunsuri:
| mFlorian a răspuns:

Not another teen movie

| Andrei960 a răspuns:

High school musical

| Krisha a răspuns:

Uite'te la Picture This e un baiat acolo tare simpatic:X

| Dyana_1003 a răspuns:

The Twilight Saga.e super misto.:X:X

| LifeEndsWithADream a răspuns:

A cinderella story, Another cinderella story, The sisterhood of the travelling pants, Soroty boys, Sexdrive, Legacy (pretty little devils), College, Not another teen movie, 100 girls, The break-up artist, Raise your voice, The Runaways, Dear John, 27 dresses, Dorian Grey, Life as we know it, Black Swan, V for Vendetta (unul din filmele mele preferate). M-a impresionat foarte mult filmul Sweeney Todd, dar e horror, asa ca tu decizi sa te uiti sau nu. Este putin ciudat filmul, este musical horror (intr-adevar...), dar este foate fain big grin

| Kate_5052 a răspuns:

Freaky friday, hangmans curse, life as a house, wild child, stay alive, jenifer's body, keith, fired up, click, charlie st cloud, easy a, greta, honey, st trinian's, thirteen, twelve, etc. happy

| zzzzz a răspuns:

Mean Girls (1&2)

| IoanaMariaB a răspuns:

Monte Carlo a avut premiera recent, a primit critici bune si am auzit ca merita vizionat. Poze din film si trailer aici:
http://www.blogvedete.com/tag/monte-carlo/

| denisa402 a răspuns:

Sharpay's fabulos adventure, the last song, crueles, brat movie, drama queen

| chucks a răspuns:

Păi : a cinderella story :X wild child, mean grils :Xaquamarine sunt fhaine happy iar un serial cu un băiat frumos și fată populară : the vampire diaries e și twilight sunt mai fhaine decăt toate filmele. :X sper că te-am ajutat! fundiță?:*