Tu crezi ca un actor ar vorbi cu o fata obisnuita? Crezi ca n-au altceva de facut?
Daca nu aveti ce face decat sa comentati ca ea nu mai comentati frate mie nu imi trebuie comuri din astea asa ca ori lasati un comentariu cu cerinta data de mine ori nu mai comentati
Nu e vina mea ca nu-ti conviene ce am scris! Eu am scris adevarul.
Da care iti e problema?
Da probleme?
Esti cam fraiera, atat. Am vrut sa-ti deschid ochii. Aia din serial nici macar nu sunt actori profesionisti. N-ai observat ca au microfoane?
Pana aici fetito! nu te lua de ei! intai uitate la tine si vezi cat de profesionista esti si apoi sa zici de altii...tu stii ca ei eraut oameni obisnuiti? nu au fost vedete sa zici ca erau ei talentati...au luat-o de la 0
Stiu ca au luat-o de la zero, dar totusi, nu poti compara un asemenea serial cu unul din afara. Tu nu ai observat ca la inceput nici nu le scrie numele reale ale actorilor ca in orice telenovela? Si nu sunt o fetita. Am trecut de mult de etapa aceea.
Daca nu aveti alt cv de facut decat sa imi raspundeti asa mai bine nu mai raspundeti fratele meu....nu conteaza poate sa fie si un id fals...dar nu mai raspundeti gen Elvina
anonim_4396 întreabă:
Happyintotdeauna37 întreabă:
Andr33a123 întreabă:
PopStefania întreabă: