| Cocki a întrebat:

Buna TPU :X:X Nu de mult timp am inceput sa ma uit la celebrul serial :,, The Vampire Diaries". Eu am inceput sa,, iubesc" Acest serial :X Sunt de abia la episodul 15, seria 1 sad Dar tot imi place :X. Deci am niste intrebari : 1. Damon o iubeste pe Elena?, 2. Isobel (mama elenei ) traieste?, 3. Cine este tatal Elenei?, 4. De ce Elena seamana cu Katrine(nu stiu daca am scris bine numele )?

Răspuns Câştigător
| filaret03 a răspuns:

1.DA O iubeste vei vedea ce se intampla in sezonu 3happy

2.Traieste dar in Sezonu 2 nu (Si ea cand a trait a fost vampit vei vedea ce se intampla)
3. Tatal elenei sa omorat
4.Numele nu l-ai scris bine.Seamana fiindca o vrajitoare a facut-o pe ea sa semene ca ea Elena este dublurabig grin

6 răspunsuri:
| DaNaDoT a răspuns:

1. Da.
2. Da.
3. thinking Tipul care are acelasi inel cu Alaric si se dadea parca drept unchiul ei si al lui Jeremy.
4. Pentru ca este dublura ei. Si e Katherine.

| Deenissa a răspuns:

Deci:
1. Damon o iubeste pe Elena.
2.Isobel traieste.(mama Elenei, si este vampir.)
3. Tatal ei este de fapt unchiul ei, care a avut o aventura in Tinerete cu Isobel.
4.O data la cativa ani se face o dublura a Katerinei pentru a crea armata lui Klaus.
Sper ca te'am ajutat.

| RebecaBaa a răspuns:

1. Da big grin
2. Da big grin
3. John Gilbert big grin
4. Pai... Elena este dublura...O sa intelegi pe la sezonul 3 ce e de fapt cu Elena laughing
Have fun watching! :*

| alinadivinastar a răspuns:

Da o iubeste 2 da tratraiese dar va muri 4Nu Alaric este tatal Elenei, ci cel pe care ea il considera unchiul ei, John Gilbert; care va veni in vizita la ea.
La final Isobelle(mama Elenei)moare4 elena seamana cu katherine Pt ca Elena este dublura lui Katherine funda?

| illulovesu a răspuns:

Damon o iubeste si chiar foarte mult pe Elena. Isobel nu va trai, dar momentan este in viata. Tatal Elenei este John Gilbert. Elena seamana atat de bine cu Katherine pentru ca Elena este dublura lui Katherine. La sezonul doi te vei lamuri si ce este cu dublura. Daca vrei sa iti explic raspunde-mi si iti voi spune.

| Axell17 a răspuns:

1. Da, 2. Da(o sa vezi in episoadele urmatoare), 4.Deoarece este copia ei.happy.