| 000Diddy000 a întrebat:

ziceti-mi si mie aime-uri la care va uitati sau v-at uitat si va/ v-au placut dau fundita la cele mai frumoase si vot la ceilalti (*p. s. nu conteaza de care e yaoi, yuri etc laughing)

Răspuns Câştigător
| MiSeSpuneTyna a răspuns:

Cel mai mult mi-a placut Vampire Knight,dar mi-au mai placut si Lovely Complex,Nana,Naruto,Romeo x Juliet,Nodame Cantabile, Death Note, D.Gray-man,Kilari.Atatea imi amintesc.

| 000Diddy000 explică (pentru MiSeSpuneTyna):

Si eu m-am uitat la multe anime-uri, iti recomand si Uraboku daca nu l-ai vazut, dar tot Vampire Knight ramane preferatul meu. Eu vreau ca Yuuki sa ramana cu Zero tu?big grin

| MiSeSpuneTyna a răspuns (pentru 000Diddy000):

Sie eu la fel!

Stii ceva noutati legate de sezonul 3?big grin am auzit ca apare in toamna dar acum nu mai stiu...

Si eu am pus intrebarea asta de mii de ori.Dar multi ziceau ca s-ar putea fie in iulie pe 5, cica apare in toata lumea, dar nu stiu daca este adevarat. Daca esti nerabdatoare poti sa citesti manga, dar e doar in engleza uite aici un site:http://manga.animea.net/vampire-knight.html.

Eu am gasit manga si in romana daca vrei:d http://mangazup.com/vampire-knight

Vad ca aici este soar pana la capitolul 8. E bine si asa.big grin

10 răspunsuri:
| Angyclon a răspuns:

Shiki, NANA, Lovely Complex, Paradise Kiss, Detective Conan, Jigoku Shoujo, Inuyasha, Fullmetal Alchemist, Full Metal Panic!, Vampire Knight, Soul Eater, One Piece, Inuyasha, Death Note, Naruto, Kaleido Star etc

| тeddyвeαr a răspuns:

Aolewww la cate m-am uitattt. Uite lista mea:
1. Naruto Shippuden
2. Bleach
3. Fairy Tail
4. Soul Eater
5. HoTD
6. Vampire Knight
7. Rosario + Vampire
8. inuyasha
9. Detectiv Conen
10. Another
11. Code Geass
12. Hellsing
13. DN Angel
14. Shiki
15. Shakugan no Shana
etc.
PS: ti le recomand pe toate :X MERITA!

| AceOfSpades a răspuns:

Bokura ga ita[ e de dragoste]
Death Note
Fairy Tail
Pandora Hearts
11 eyes
Kuroshitsuji
07-ghost
Angel Beats
Clannad
Vampire Knight
Sola [mi-a placut la nebunie XD]
Chobits
Elfen Lied.
Poti sa te uiti la ele pe site-ul "pe teava", Sper sa iti placa, mie mi-au placut mult big grin

| Madap a răspuns:

Inuyasha e cel mai fain dar mi-au placut si Vampire Knight,Pandora Hearts,Gravitation, Beelzebub, Death Note (si cam atatea imi amintesc)
Vizionare placuta!