| onuticuta200312 a întrebat:

Buna TU! Pan acum cateva luni am vizionat doar seriale turcesti pe Kanal D.Acum o luna am vrut sa vizionez si eu un serial americam si cum am vazut pe internet ca Urzeala Tronurilor este un serial foarte bun am inceput sa-l vizionez pe internet.Acum cateva zile am vizionat ultimele episoade din sezonul 5 si am aflat ca sezonul 6 va incepe in aprilie 2016.Pana atunci vreau sa incep sa vizionez alt serial american tot pe internet si initial m-am gandit la Anatomia lui Grey dar mie imi plac mai mult seriale fantasty asa ca as vrea sa optez pentru serialul The Vampire Diaries! La-ti vazut? Cum vi se pare! Cate sezoane are? Cate episoade are un sezon si cat dureaza un episod? S-a terminat serialul, s-au inca se mai filmeaza pentru episoade viitoare? Aveti alte sugestii de seriale?

3 răspunsuri:
| TheWalker11 a răspuns:

Daca ti-a placut Game of thrones ..incearca Vikings! big grin

| Livy_Livia_1993 a răspuns:

The vampires diaries este un serial foarte bun si interesant, are 6 sezoane terminate si a inceput sezonul 7 care are deja 6 episoade... un sezon are 22-23 de episoade iar un episod dureaza 41-42 de minute, ti-l recomand cu placere si in paralel au facut si The Originals! sper sa le vizionezi happy