| DeadXFragilXGirl a întrebat:

Buna tuturor.Imi spune`ti va rog frumos animeuri si siteurile de unde le pot vizualiza dar sa fie genul:Ecchi.groaza,romanca,comedy,drama dar sa aiba maxim 15 episoade.Multumesc anticipat! Rasp urgent.

4 răspunsuri:
| FursecCuCiocolata a răspuns:

Mie imi place le nebunie shakugan no shana! :x ma uitam mai de mult pe www.animekage.com sau www.animekage.ro :D:] [dar depaseste 15 episoade + ca are 2 sezoane.]

| andreea32 a răspuns:

Pai,sa iti zic ce am vazut eu
mai intai de toate pai. midori no hibi-vplay, animekage.com/ro...itazura na kiss-are 24 dar e superbbb sa descoperi animeul cu fiecare episod.nu iti vine sa mai inchizi calculatorullaughingil poti vedea pe gogoanime sau mai degraba pe vplayhappy, ouran hightschool host clubhappye putin cam ciudatlaughingdar asta ramane la aprecierea ta-pe anime. kagehappysau pe gogoanime, peach girl-25 episoade-pe vplayhappy si nu in ultimult rand lovely complex
nu au toate rosub dar sper sa te descurci si cu english subbhappy

| andreea32 a răspuns:

Oooo da.am uitat 2happy si mai am si mayo chiki-asa se scrie(spun asta pentru ca s-ar putea sa zica ca e gresit) pe vplay...sau parca si pe animekage si zero`s familiar dar are 3 sezoane si il gasesti pe vplayhappy

| Conanry99 a răspuns:

Site nu stiu dar daca ai ceva de la Apple descarcati aplicatia crunchiroll, numai animeuri sunt dar sunt subtitrate in engleza