Daca va simtit pregatiti, ati putea face marele pas. Sigur vei avea o zi de nastere cu totul si cu totul speciala. Aveti grija la locul pe care il alegeti, daca mergeti la el acasa, sa fiti singuri pentru a nu fi incordati la gandul ca ar putea sa vina parintii lui. Relaxati-va si fiti cat mai deschisi unul fata de celalalt. Nu va grabiti! Asta inseamna "a face dragoste".
Important e sa va protejati si iti recomand ca inainte de a face pasul acesta, indiferent daca o veti face acum sau nu, sa te gandesti bine daca merita, daca nu cumva e vreun golan care urmareste sa stea cu tine de azi pe maine, sa profite de tine si sa te lase mai apoi cu ochii in soare.
Daca spui si ce gen de film ai vrea ti-as recomanda cateva Si la multi ani si ziua mea e tot sambata :*
A Walk to Remember
One Day
The Lost Valentine
The Notebook
Waiting for forever
Flower Girl
Last Night
incearca sa vezi cum este fiecare film in parte si alegi tu care ti se pare mai frumos toate sunt de dragoste si putina drama
In primul rand, la multi ani!
Revenind la intrebarea ta, depinde atat de tine, cat si de el, de cat de speciala vrea sa faca seara aceea pentru tine.
Va puteti uita la Titanic sau uitati-va pe cinemagia.ro la filmele care sunt cele mai bine votate, din categoria,, dragoste" si alegeti unul, puteti dansa, vorbi, glumi etc.
Viata sexuala v-ati inceput-o?
Nu, nu ne-am inceput-o, nici eu, nici el.
Daca va simtit pregatiti, ati putea face marele pas. Sigur vei avea o zi de nastere cu totul si cu totul speciala. Aveti grija la locul pe care il alegeti, daca mergeti la el acasa, sa fiti singuri pentru a nu fi incordati la gandul ca ar putea sa vina parintii lui. Relaxati-va si fiti cat mai deschisi unul fata de celalalt. Nu va grabiti! Asta inseamna "a face dragoste".
Important e sa va protejati si iti recomand ca inainte de a face pasul acesta, indiferent daca o veti face acum sau nu, sa te gandesti bine daca merita, daca nu cumva e vreun golan care urmareste sa stea cu tine de azi pe maine, sa profite de tine si sa te lase mai apoi cu ochii in soare.
Medeea990 întreabă: