| GabrielaRawr a întrebat:

Sunt fan Twilight de foarte mult timp.As vrea sa stiu cui ii place Twilight si de ce sau daca nu-i place de ce.

Răspuns Câştigător
| biancatwt7 a răspuns:

Buna! si eu sunt o mare fana., ce pot sa iti spun...am aflat de film ( la inceput cand a aparut in cinematografe prima parte) de la verisoara mea care l-a vizionat la cinema. sa fiu sincera m-a impresionat numelelaughing (desi habar nu aveam ce inseamna si ce legatura are cu povestea). M-am hotarat sa il descarc in comp l-am vizionat si am ramas fara cuvinte. Povestea e frumoasa si nu prea vezi asemenea filme/povesti despre vampiri. am citi si cartile si abia astept si partea a 4a a filmului. cartea breaking dawn nu am cumparat-o inca dar sunt pe drum laughing D.

7 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Ador Twilight, am citit toata seria si acum astept cu nerebdare Zori de zilove struck imi pare rau ca se face in 2 parti, dar asta este.imi place mult pentru este o poveste minunata si imi place foarte mult si personajele.mai ales Peter Facinellilove struck(Carlisle)

| BellsC a răspuns:

Imi place Twilight foarte mult:X pentru ca ador povestile de dragoste si una dintre o fata obisnuita si un vampir este superba:X
Are si actiune si drama si Sf...personajele sunt fascinante.:X este super!
Abia astept Zori De Zi.

| bogdan_8101 a răspuns:

Mie imi place multtongue

| dyenutza_7373 a răspuns:

Salut! ador Twilight cred ca la fel de mult ca si tine, de ce il ador? simplu...este foarte plin de actiune dar in acelesi timp de foarte multa iubire ceea ce iti da o senzatie placuta, este aceea combinatie intre dulce si amar, ceva frumos, simplu si foarte, foarte minunat te pup!

| raluk200 a răspuns:

Imi place. dar nu sunt fan

| Feel a răspuns:

Pai mie nu prea imi place. Ultimele carti sunt ok dar prima este un dezastru. Nu-mi place ca totul este asa de straniu si se comporta asa de ciudat unul cu celalalt si unele faze in care vai daca te ating, oare ce se intampla sunt de-a dreptul enervante, iar in unele momente parca sunt emo. Dar ultimele carti sunt mai bunebig grin. Nu ma judecati, este doar parerea mea.thinking

| Diana_2035 a răspuns:

Dupa ce am vizionat toate cele 3 filme am avut o senzatie ciudata, deparca asi fi vrut sa traiesc si eu intr-o lume magica, sa scap de monotonia zilelor de muritor.Ador filmele, ador actorii si mai ale pe RobertlaughingWhy he needs to be so cute, romantic and mysterious?