Twilight este un film in care joaca in rolul principal Bella(Isabelle) Kristen Stewart si Edward( Robert Pattison).
Twilight este o poveste fantastica cu vampiri, varcolaci si tot felul de creaturi in lumea noastra.
Personajul principal este Bella. Viata ia o turnura diferita din momentul in care se muta in oraselul Forks-Washington, pentru a locui cu tatal ei (avand parintii divortati). Initial, totul i se parea deprimant, pentru ca trebuia sa se acomodeze cu noua locuinta si cu noii colegi, insa la scurt timp il intalneste pe misteriosul si seducatorul Edward Cullen. Acesta se indragosteste de ea, insa are un mare secret de ascuns, care le pune in pericol relatia – el si familia lui sunt vampiri care au renutat la vanatul oamenilor.
Bella afla secretul lui, dar nu realizea ca isi risca viata continuand aceasta relatie. Totul se complica atunci cand dusmanii vampiri ai familiei Cullen apar si vor sa o vaneze pe Bella.
Acest film este facut dupa 6 romane. Fiecare va urma sa fie pus pe marile ecrane. Pana acum sunt decat 3:
- Twilight
- The Twilight Saga : New Moon
- The Twilight Saga : Eclipse
...
Anul acesta va aparea ce-a de-a 4a parte care va fi impartita in 2 filme. Unul va aparea anul asta iar celalalt anul viitor.
Imi poți spune si mie care sunt cele 6 romane...eu stiam doar de 4
Twilight este o trilogie de filme cu vampiri.nu se poate sa nu fi auzit de twilight
E o serie de romane, si de film.
Cu un vampir, ce se indragosteste de o muritoare.
Si sa devi vampir...e deja...istorie.
''Twilight'' este o carte, dupa care, peste ceva timp, s-a facut, de asemenea, si un film. Ultima parte a filmului a aprut in cinematografe chiar in toamna lui 2011. Merita citita cartea... Merita vazut filmul...
Twilight = amurg. daca nici amurg nu sti ce este, omoarate poate devi vampir...
Twilight este un film mai SciFi(stiintifico fantastic) unde sunt prezente personaje de tip VAMPIRI si personaje umane.
Ai dreptate TWILIGHT este un film cu si despre vampiri. Ceva asemanator filmului "twilight" este filmul "True Blood". Te-am ajutat?