Mie mi-a plăcut cine a câştigat deoarece era favoritul meu, Cristian Gog. Consider că a făcut nişte numere extraordinare, după cum a spus şi el: "Mulţi s-ar fi dat înapoi". Cel de pe locul 2 : Mihai Petraiche merita şi el să câştige locul 2 deoarece a dansat nemaipomeni şi a lăsat multă lume cu gura căscată dar nu la fel cum a făcut-o Cristian Gog. Locul 1 şi 2 au fost pe placul meu deoarece aşa îmi doream să fie, însă, nu pot zice la fel şi despre locul 3 care ar fi meritat să fie Răzvan "Krem" Alexe, nu Cristian Leana deoarece eu consider că el are mai mult experienţă obţinută prin muncă, nu talent...
Eu tineam cu Razvan "Krem" Alexe si inca cred ca ar fi trebuit sa castige. Si totusi eu cred ca a fost o competitie destul de stransa pentru ca erau multi concurenti buni. Gog era si el bun, dar Krem a fost mereu preferatul meu!
Pai. Din punctul meu de vedere Cristian Gog a fost foarte bun, insa eu cred ca locul 1 trebuia sa-l ia Krem. Nu am cum sa-l compar cu Adrian Tutu pentru ca fiecare face complet altceva si e bun pe partea lui.Cristian Gog a lasat lumea cu gura cascata si a adunat multe voturi. Nu am nimic cu el, e foarte bun, insa eu tineam cu Krem
Doamne deci dupa ce ca nu a mai avut puls a mai si inviat apropo am o parere cred ca a vorbit cu cei trei jurati in pauza lor sa zica acele lucruri asta este banuiala mea
Si eu am tinut cu cristian gog doar ca trucurile au fost destul de usoare puteti sa va uitati si voi la linkul:http://www.libertatea.ro/......93859.html
Mie imi placea de krem, no limit, mihai petrache si de gog, doar ca vroiam sa castige NO LIMIT
Sau macar sa fi luat locul 2
Da ai dreptatenu stiu acum cred ca sigur gog a influentat voturile
Mie mi-a placut de no limit
Si mie!