| CrAzYAbOuTMuSiC a întrebat:

V-ati uitat la pariu cu viata? Ati vazut promo-ul? Imi puteti raspunde si mie la o intrebare? Cu cine era Vlad in pat? Pe facebok, lumea vorbeste de o anume "Doris". Cine naiba e Doris?

Răspuns Câştigător
| Deeutza2012 a răspuns:

Doris e cea la care se dadea Rapfael(Levent)pe scari in ep9 inainte de impuscatura

17 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

E tipa cu care vorbea rafael la inceputul episodului in care Vlad a fost impuscat( tipa care se dadea cu ruj) Rafael se pusese langa ea pe scari si tot zicea Doris Doris...Eu as vrea sa fie cu Doris asta...Anca e o persoaa taaaare antipatica, iar el e un baiat perfect love struck

| JustMeAndy a răspuns:

Corect, Rafael s=a dat la ea uite aici si cand :http://www.youtube.com/watch?v=Lq1lTh-rw_g

| CrAzYAbOuTMuSiC explică:

A, acum se speculeaza ba ca ar fi Cora, ba ca ar fi Andrada ba ca ar fi Nadia

| Rary_Dary_1998 a răspuns:

Cred ca era cu fata care a venit special de Paste ca sa stea cu trupa LaLa Band!
Funda?

| CrAzYAbOuTMuSiC explică (pentru Rary_Dary_1998):

A mai fost si inainte intr-o secventa, se dadea Levent la ea, pe trepte

| katerina_8397 a răspuns:

Uitateatenta la promo sau jucat adevar sau provocare si Vlad sa saruat cu o fata creata cu parul in coada cred ca e cora si probabilcu aia era in pat

| LonelyGirl01 a răspuns (pentru katerina_8397):

Mie mi se pare ca e Monica:O

| SGiulia1993 a răspuns:

BUNA! Da m-am uitat si daca si tu te-ai uitat la Pariu cu viata la episodul 9 doris este fata la care se dadea rafael pe scari.

| adelina07051998 a răspuns:

Doris e tipa la care se dadea rapfael pe scari in ep 9 uite http://www.youtube.com/watch?v=Lq1lTh-rw_g.... iar in ep 12 se culca cu Vlad vacaa X(X(X(X(X(..scz de cuvantul de mai devreme da chiar ma enervat :(...pa

| Atat_Aryana_1997 a răspuns:

Nu are cum sa fie doris ca aia nu e in trupa..sau e?

| pwp a răspuns (pentru Atat_Aryana_1997):

Nu trebuie sa fie neaparat in trupa happy
Poate fi un personaj care sta cateva episoade si pleaca big grin

| dyenne a răspuns:

Doris e fata la care se dedea Levent. Si atunci a intervenit Cora..Doris era cea care se machiastraight face.

| BeregoiDiana2002 a răspuns:

Ba ce naibaa! ca nu da nicaieri promo-ul! daca stitii Anuntati-ma va rog!
!

| LumeaÎnTreiDe a răspuns (pentru LonelyGirl01):

:O nu pot sa cred....cum sa faca Vlad asa ceva?

| LonelyGirl01 a răspuns (pentru LumeaÎnTreiDe):

Cred ca l-a drogat Bogdan ca sa se razbune. Oricum, abia astept sa vad cum reactioneaza Anca.

| RenataXD a răspuns (pentru BeregoiDiana2002):

Https://www.youtube.com/watch?v=-NSmjD2s7F0

Uite aici Promo-ul de la : Pariu Cu Viata - Sezonul 2 Episodul 12 :D

Sper ca te-am ajutat