Sunt o mare fana se vede si dupa poza, sunt obsedata de serial sunt la curent cu orice misca, adica cu totul ce sta despre acest serial extraordinar si din pacate nu, nu va mai fii sezonul 8 la 7 se termina totul si eu am sperat la inca unul, dar iti spun sigur ca nu, acum sa vedem cu va fi 7 in continuare
Inca nu se stie asta, doar nu e gata nici sezonul 7 macar. Dar dupa statistici ar trebui sa se continue cu un viitor sezon.Bafta!
M-am interesat si da, va fi si sezonul 8 dar Patrick (Derek) si Ellen (Meredith) s-au cam plictisit, si pe buna dreptate, este grozav serialul, i'm addicted dar prea mult strica, oricum, se pare ca ei nu prea mai vor asa ca s-a hotarat ca sez 8 va fi ultimul
Premiera sezonului 8 se va face pe 22 septembrie, iar producatoarea anunta ca doreste sa continuie si dupa al 8-lea sezon
M-am inscris pe site-ul asta special sa raspund la asta. Da... va exista sezonul 8, Grey`s Anatomy nu se va termina in sezonul 7, iar primul episod va incepe in septembrie. E confirmat. Trust me
Dap.Premiera va fi pe 22 septembrie,dar nu cred ca si la noi.. Am citit ca acesta va fi ultimul sezon pentru Derek si Meredith,dar si pentru Cristina si Alex. sincer nu stiu ce farmec ar mai avea serialul fara ei.. Sper totusi ca Derek, Meredith, Cristina si Alex sa se razgandeasca si sa continue..:*
Lipicii întreabă:
PopStefania întreabă: