Da, imi plac si preferatele mele sunt: Jigoku Shoujo, Lovely Complexe, Romeo x Juliet, Bleach, Death Note, Kiddy Grade, Naruto, Tokyo Mew Mew, Kyoshiro To Tawa No Sora, Hell sing, Paradise Kiss, Nana, Slayers si mai sunt cateva.
Mie-mi plac animeurile si mi se par chiar foarte dragute, nu chiar toate, cele cu batai si mult sange nu-mi plac. Imi plac kaleido star:X, mew mew power, hellgirl, Full metal panic (si fumoffu), Gravitation, Honey and Clover, Kiddi Grade, Paradise Kiss si cam atat imi amintesc tie care iti plac?
@Alxx Stiu multi adolescenti(16-18 ani) care inca se uita la anime-uri.Si nu sunt tocilari. Dar, fiecare are parerea lui personala.Nu cred ca este o rusine sa te uiti la acest tip de desene.Scuza-ma ca iti spun acest lucru dar consider ca o parte din raspunsul tau suna putin a insulta.Numai bine!
Imi placeau pana pe la 10 ani.si varului meu de 8 ani ii plac.eu si foarte multi altii consideram ca anime-urile sunt pentru copii si tocilari care si-o freaca toata ziua.Si imi placea iuiu hakuso sau ceva de genu nu mai stiu era acu 7 ani parca
Mie imi place Bleach, Death Note, Full Metal Alchemist, Naruto, Full Metal Panic. Funda?