| NoNameJunior a întrebat:

Va plac magicienii din waverly place? as vrea sa spuneti si de ce va plac sau nu va plac.

Răspuns Câştigător
| GaBrYeLa18 a răspuns:

Buna! mie imi plac foarte mult magicienii din waverly place, deoarece actorii imi plac foarte mult(mai ales selena gomez) si cred ca actorii chiar se pricep, sunt tare tare amuzanti, au un spirit foarte energic si ador sa ma uit la ei, chiar si la episoade vechi pentru ca nu ma satur niciodata de ele.Pe Disney Channel mai sunt niste seriale frumoase la care imi place sa ma uit cum ar fi:Totul despre dans; Zach si Cody suite live on dech; Nini; Bafta charlie si altele dar care din pacate nu se mai dau(Jonas brothers; Jake si Blake). Sper ca si tie iti plac!

7 răspunsuri:
| alexralu34 a răspuns:

Mie imi plac pentru ca sunt amuzanti si in acelasi timp au un pic de drama si imi place mult de Selena Gomez ce fel canta si joaca si arata si serialul te face sa te uiti.

| ImNotPerfect a răspuns:

Si mie imi plac la nebunie:actori draguri(si acrite)amuzanti si sunt si putine lucruri care te educa si iti pune semnul inrebarii repetat de multe ori.

| andrada a răspuns:

Imi plac pentru ca sunt amuzanti si imi plac prostiile pe care le face Alex (selena) laughing. Iar justin si cu Julieta sunt asa de draguti love struck

| xxxxxlovexxxxx a răspuns:

Da,sunt foarte amuzanti! Mereu rad la ei!

| Flafy1920 a răspuns:

Imi plac. deoarece sunt foarte amuzanti.

| MaduuMihaela a răspuns:

Buna...ei bine imi plac dar nu imi permit din kuza progr inkrkt sa urmaresk mereu.insa imi place sa urmaresk deoareke sunt o groaza de intamplari care ei bine.nikiun om normal nu ar potea trece prin ele

| cristinaali a răspuns:

Da:X sunt amuzanti!

Întrebări similare