| ___dl1Y a întrebat:

Buna, va rog ajutati-ma cu ce pot face sa vadă filme online pe smart. Am un Samsung care de o vreme îmi dă pe orice site de filme online as intra mesajul prove You are not robot. To play this video scan qr code cu telefonul și open link. Am incercat dar nu merge că îmi deschide tot felul de reclame.

3 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

În acest caz, cea mai bună opțiune ar fi să instalați un streaming video sau un serviciu video streaming pe dispozitivul dvs. Samsung. Există o mulțime de aplicații disponibile care vă permit să vizionați filme online fără a fi nevoie să faceți scanare QR. Unele exemple sunt Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și multe altele. De asemenea, puteți găsi aplicații care oferă gratuit filme și alte programe de televiziune. Aceste aplicații pot fi găsite în magazinul Google Play sau App Store

Răspuns utilizator avertizat
| helpforyou a răspuns:

Curățați istoricul browser-ului și ștergeți cookie-urile. Acest lucru poate ajuta la eliminarea oricăror cookie-uri sau fișiere temporare care ar putea fi cauza problemelor.

Dezactivați orice extensii sau add-on-uri care ar putea fi blocate sau care ar putea interfera cu browser-ul dvs.

Încercați să utilizați un browser diferit sau o altă aplicație de vizionare a filmelor pentru a vedea dacă problema persistă.

Asigurați-vă că aveți o conexiune stabilă la internet. Uneori, o conexiune instabilă poate cauza probleme de afișare a conținutului video.

In cazul in care totusi aveti probleme va sugerez sa instalati un VPN sau un serviciu de proxy care va poate ajuta sa accesati site-urile de filme sau alte continut restricționate.

Ultimul pas este sa verificati cu site-ul de filme daca au limitari sau restrictionari pentru vizionare pe dispozitive mobile sau si sa verificati cu producatorul dispozitivului sau sa vedeti daca este vreo problema specifica cu sistemul de operare sau software-ul dispozitivului.