Asculta la mine ca eu iti zic clar:
Twilight are 4 parti, dar filmele vor fi 5, deoarece ultima carte( Breaking Dawn) va fi impartita in doua filme. Filmele, in ordinea aparentelor:
Twilight-2008
New Moon-2009
Eclipse-2010
Breaking Dawn part 1-2011
Breaking Dawn part 2-2012
Daca ai citit cartile, in Breaking Dawn iti spune clar ca Bella ramane insarcinata iar Edward o transforma atunci cand naste, deoarece Reneesme, fetita lor, este pe jumatate vampir si era sa o omoare pe Bella la nastere. De aceea o transforma.Acuma nu stiu exact daca in film o transforma in prima parte sau a 2a. Vom vedea cand se va lansa. Funda?
Twilight din anul 2008
The Twilight Saga: New Moon 2009
The Twilight Saga: Eclipse 2010
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 ->2011
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 ->2012
Sper sa iti fie de folos
1.Amurg (Twilight)
2.Luna Noua (New Moon)
3.Eclipsa (Eclipse)
4. Zori de zi (Breaking Dawn)
Breaking Dawn are doua parti (filmul nu cartea)prima parte o sa apara pe 18 Noembrie si Bella din cate stiu o sa fie transformata in partea a doua a filmului.
Carti:4
filme aparute:2 si din cate am auzit ar vrea sa scoata tot 4 filme pe baza cartilor
Saga "Amurg/ Twilight" va cuprinde cinci filme, dintre care trei au fost deja confirmate de producatorul Summit Entertainment, a declarat actorul Boo Boo Stewart, care va face parte din distributie
incepand cu episodul "Eclipse", al treilea din serie, informeaza accesshollywood.com.
"Vor mai urma trei filme", a anuntat actorul Boo Boo Stewart intr-un interviu. Urmatoarele doua episoade se vor intitula "Eclipse", respectiv "Breaking Dawn".
Boo Boo Stewart va interpreta personajul Seth Clearwater in episoadele 3 - 5 ale seriei "Amurg/ Twilight", franciza bazata pe romanele scriitoarei Stephenie Meyer, relateaza Mediafax.
Deocamdata Summit Entertainment a confirmat doar productia primelor trei episoade - "Twilight", care a fost deja lansat, "New Moon", care va fi lansat pe 20 noiembrie, si "Eclipse".
A patra carte care incheie ciclul seriei semnate de Stephenie Meyer se numeste "Breaking Dawn". Inca nu se stie daca va urma o a cincea carte, cu un nou fir narativ, sau daca se va urma tiparul francizei "Harry Potter" si ultima carte va fi transformata in doua filme.
Boo Boo Stewart va debuta in seria "Amurg/ Twilight" cu filmul "Eclipse", al treilea din serie, care va fi lansat in cinematografe in mai 2010.
Seria "Amurg/ Twilight", destinata adolescentilor, prezinta povestea de dragoste dintre un vampir si o muritoare.
Un adevarat fenomen in Statele Unite, filmul "Amurg/ Twilight" a inregistrat incasari de peste 70, 5 milioane de dolari in primele trei zile de la lansarea in cinematografele nord-americane. Cu peste 30 de milioane de dolari incasati doar in ziua premierei, productia Summit Entertainment s-a clasat pe locul al treilea in topul vanzarilor online de bilete, imediat dupa "Star Wars: Razbunarea Sith" si "Cavalerul Negru/ The Dark Knight".
Summit Entertainment a dorit ca fiecare roman sa fie adaptat de cate un regizor diferit si i-a incredintat lui Chris Weitz, realizatorul comediei "Placinta americana" (1999), regia celui de-al doilea film, "Twilight - New Moon".
Al treilea film al seriei, intitulat "Eclipse", va fi regizat de David Slade, un cineast specializat in filme horror
Are trei parti:
The Twilight Saga
The Twilight Saga:New Moon
The Twilight Saga:Eclipse
Partea a 4-a(care si ea e impartita in doua...):The Twilight Saga Breaking Dawn part one apare pe 18.11. 2011 in America.(In Romania inca nu e sigur...)
Iar The Twilight Saga:Breaking Dawn part two apare in 2012.
Bella va fi transformata in Breaking Dawn, dar nu se stie in ce parte...[Eu cred ca la sfarsitul primei parti]
fundita?
1 Twilight (2008)
2 The Twilight Saga: New Moon (2009)
3 The Twilight Saga: Eclipse (2010)
4 The Twilight Saga: Breaking Dawn (2011/2012)
Twilight (2008),The Twilight Saga: New Moon (2009),The Twilight Saga: Eclipse (2010), The Twilight Saga: Breaking Dawn, prima parte din breaking dawn apare in 2011, iar partea a doua in 2012.
Filmul are 4 partzi
1. twilight
2.new moon
3.eclipsa
4.breacking down(are 2 partzi)
va fi transformata in breacking down... si tot in breacking down bella si edward vor avea un copil.
partea a 4a apare in curand...
sper ca tziam putut fi de ajutor :*
Pai au fost asa
1. Amurg (Twilight)
2. Luna Noua (New Moon)
3.Eclipsa (Eclipse)
4. Zori de zi (Breaking down)...
La Zori de zi (Breaking Down) inca nu a aparut filmul in noiembrie anul acesta