| AmandytaErhan a întrebat:

vreau sa le pun 2 intrebari celor care au privit Gossep girl pana la urma.
1. Vor ramane Blair si Serena prietene pana la sfarsit?
2. Se va afla cine e barfitoarea (daca da, in ce epizod) numai nu-mi spuneti cine e, va rog!
3.Va mai aparea Georgeana in vreun epizod in afara de primul sezon
Eu sunt abia la sezonul 2

5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Ioi te rog data viitoare sa incerci sa scrii mai corect mai atent pentru ca e greu pentru noi care incercam sa iti raspundeam la intrebare sa citim pana la capat.
1. Eu zic ca vor ramane, Deocamdata s-a filmat pana la sezonul 5 care s-a terminat cu ele certate, dar din toamna incepe sezonul 6 cand se vor impaca sigur (s-au certat si impacat de multe ori pana acum).
2. Nu cred ca se va afla, din cate stiu in carti nu spune, iar in serial pana acum nu ni s-a dat niciun indiciu cine e barfitoarea.
3. Da, in sezonul 5 apare sigur, cred ca in toate apare.

| Dicanul a răspuns:

Stii ca se cheama Gossip Girl, nu?

| AmandytaErhan explică (pentru Dicanul):

Da, e greseala mea dar tu ce privesti serialu?

| AmandytaErhan explică (pentru BiuL):

Mda, cred si eu ca se vor impaca. Voi ramane foarte dezamagita daca la urma nu se va spune cine e barfitoarea pentru ca asta e baza la serial si sa se afle la urma ca e georgeana ar fi super pentru ca merge cel mai mult la partea asta...

| BiuL a răspuns (pentru AmandytaErhan):

Nu cred ca vom afla vreodata cine e... in carti nu se spune... oricum mai important e ce se intampla intre personaje, mai putin cine e GG. La inceput si eu eram curioasa dar acum dupa 5 sezoane ma intereseaza mai mult cu cine ramane Blair sau daca Dan si Serena se impaca decat cine e barfitoarea :p