| gux2 a întrebat:

vreau sa stiu parerea celor care s-au utat la The Vampire Diaris.Merita vazut? De ce? (cel mai convingator raspuns primeste fundita)

Răspuns Câştigător
| DenisaIna a răspuns:

Deci in primul rand, daca iti place Twillight o sa mori dupa TVD! Apoi este o poveste complexa in care e vorba de dragoste(care e mai presus decat orice), istorie(in mare parte legata de arborele genealogic al lor) dar si despre prietenie! Iti recomand sa-l vezi caci o sa-ti placa la nebunie. Chiar daca unii au refuzat sa-l vada ca e cam siropos mai departe o sa-si schimbe parerea. Nu renunta daca prinzi vreo faza plictisitoare. o sa regreti. Eu mor dupa el si apropo iti mai recomand un serial aproape la fel doar ca e cu vrajitori The Secret Circle. Asta e si mai interesant..parerea mea. Urmareste-l si nu o sa pierzi nimic. Spor(are 3 sezoane)!

4 răspunsuri:
| sillvana a răspuns:

Da meritahappy

| DayByDay a răspuns:

Da merita, serialul are de toate, suspans, mister, actiune, putin horror, si desigur umor.

| Patrăţel a răspuns:

Da, merita vazut! E un serial foarte captivant pentru ca pe mine m-a tinut cu sufletul la gura de la un episod la altul.Are actiune, dragoste si le imbina foarte frumos. Incepe mai mult decat modest, o fata normala si un baiat nou, fermecator -vampir. O poveste destul de banala dar apoi pot sa iti garantez ca nu m-as fii asteptat sa decurga asa. Altceva, nu pot sa iti spun. Fiecare va avea pareri pro sau contra, dar cred ca poti sa urmaresti cateva episoade sa vezi dacaiti place. Te avertizez ca primele 2 episoade, cred, nu sunt atat de ''WOW'' dar apoi, chiar merita vazut! Mie mi-a placut mult pentru ca nu este genul de serial cu adolescenti, banal si plictisitor. Bafta! happy

| scienceftw a răspuns:

Daca iti place conceptul de "vampirii buni, pasnici si lovely" merita. Mie insa mi se pare o prostie.