| Dianaa94 a întrebat:

Vreau sa stiu si eu despre ce este vb in Cealalta fata a Analiei.Stiu asa ...in mare dar as vrea sa-mi explicati:d :*:*:*

Răspuns Câştigător
| Anonim203 a răspuns:

Buna.
Este vorba de o femeie Mariana care este casatorita cu unul Daniel.Dar,verisoara Marianei,Sara intervine in ei, iar Mariana afla acest lucru la petrecerea de ziua ei, cand ii prinde pe cei 2 impreuna.Si din aceasta cauza, ia masina si pleaca.Analia este o politista ce vrea sa il prinda pe Montana deoarece in trecut i-a omorat iubitul asa ca se da drept "femeia lui"pentru a-l baga la inchisoare.Pt a-i teste loialitatea, Montana o trimite pe Analia sa o omoare me Mariana.Analia se duce, intra in masina ei, o ameninta cu pistolul si o obliga sa mearga mai departe(in acest timp unul ii facea poze Analiei) si Mariana, fiind foarte suparata incepe sa mearga cu masina si fac accident.Doi doctori o gasesc pe Mariana impreuna cu o poza de-a Analiei, si asa cred ca este de fapt Analia si in pun chipul ei.Trupul Analiei il gaseste unul dintre doctori(dar mai pe la sfarsit o sa fe afle)si il tine ascuns.Ana se va intalni cu Daniel si se vor indragosti,vor ajunge sa fie impreuna si sa se casatoreasca.Dar, pana la casatorie, mama Marianei si Sara incearca sa ii desparta.Si asa in ziua nunti, ele arata pozele cu Analia amenintand-o pe Mariana cu pistolul si o cred vinovata de moartea acesteia.Si ea va ajunge la inchisoare, dar Cristobal(unul dintre politisti si el "omul de incredere al lui montata") o elibereaza si o antreneaza iar pentru prinderea lui montana. Apoi ea se va uita in oglinda si ii va reveni memoria, dandu-si seama ca ea este de fapt Mariana si nu Ana.Pana la urma si celalalt doctor va afla de Analia(adevarata) si din greseala o va elibera si ea fuge.Ea va ajuta la prinderea lui montana,se va afla si de Mariana,Analia este pana la urma nevinovata si la sf Mariana ramane tot cu Daniel,Sara moare, Mariana ramane cu chipul Analiei, iar Analia isi va schmba chipul cu al Marianei.

Sper ca ai reusit sa intelegi ceva.In tot cazul filmul este super.Mie mi-a placut mult.Te sfatuiesc sa il vezi.Nu am reusit sa iti zic despre toooot mai este mult dar mai bine uita-te si afla singurawinking

1 răspuns:
| freedom14 a răspuns:

Este vorba despre o femeie(Analia), care "o omoara " pe sotia barbatului de care s-a indragostit. si trec printr-o gramada de aventuri ca in orice telenovela urmand ca final sa fie impreuna.Analiei ii este modificat trupul, ma rog nu trpullaughing intelegi tubig grin, apoi se descopera ca nu ea i-a omorat sotia, Analia nu-si aminteste ce a facut, dar oricum are prieteni in jurul ei care o protejeaza