| BeeBia a întrebat:

Vreau seriale care să merite văzute.
Am vazut: Suits, Arrow, Gossip Girl, White Collar, Saving Hope, Revenge, Shadowhunters, TVD, TO, AHS, PLL.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The 100
Sons of Anarchy
Game of Thrones
Vikings
Skins Uk
Shameless
Grimm
Profilage
Lost Girl
Beauty and the beast
Salem
The Fosters
Teen Wolf
The Secret Circle ( o fost anulat după primul sezon ) dar merită să te uiți la el.
Supernatural
The Walking Dead
Criminal Minds
Grey's Anatomy
Misfits

NOname
| NOname a răspuns:

Breaking Bad, Lost, House M.D., Prison Break, Modern family, The Killing, Desperate housviwes, The mentalist, Criminal minds, Homeland, True Detective, The Philanthropist, House of Cards, The Big C, Boardwalk Empire, Rome, Band of Brothers, Boss, Black Box, Banshee, Elementary, The Last Ship, Houdini, Cosmos: A Spacetime Odyssey, Narcos, Masters of Sex...

| Diagn a răspuns:

Încearcă Lost. E super, are de toate. Si mister, si dragoste, si acțiune. Pe mine m-a marcat serialul. Alte seriale care mie mi-au plăcut si ti le recomand ar fi Skins Uk, Dexter, Alias, Fringe, Misfits...

| IulianaEveline13 a răspuns:

Bună! Nu stiu daca te.ai uitat la vreun serial coreean in viata ta. Daca nu ai facut.o niciodată sper sa încerci. Chiar daca pro abil ai o impresie ciudata despre ei cum a ar. Fi urati sau mai stiu eu ce... sper sa te uiti la cel putin unul...eu iti pot da câteva sugestii
* boys over flower- este cu adolescenti, este vorba un grup de 4 baieti super populari si cei mai bogati si renumiti in toata tara, apare o fata,, normala,, poate prea normala pentru ei si v.a schimba atmosfera. Chestia este ca ea v.a avea conflicte la inceput ce cel care conduce grupul, acesta fiind cel mai arogant...nu iti mai povestesc de aici pentru ca mi.ar lua ore...este super... daca treci de primul episod cu sigurantă vei vrea sa il vezi pana la capat
* playfull kiss...este la fel de frumos sa stii...merita vazut
* the heirs...la fel....este fffff fain

Nu cred că ti.ar strica sa încerci si tipurile asta de seriale....Chiar ar fi o experienta noua...bafta...si sper sa încerci