| BogdanAiud a întrebat:

ziceti-mi niste filme pe care le-ati vazut si v-au placut! Va rog:*:*

Răspuns Câştigător
| EvilThoughts a răspuns:

Gradinita lu' taticu, Titanic, Click-Zapand prin viata(asta este filmul meu preferat:X)
Fa-te auzit! Norbitwinking

| BogdanAiud explică (pentru EvilThoughts):

Mersi...m-am uitat la trailerul de la click si mi se pare interesant, acum il iau si ma uit la el...mersi fain:*

| EvilThoughts a răspuns (pentru BogdanAiud):

Nu ai pentru cewinkingtonguebig grin

| BogdanAiud explică (pentru EvilThoughts):

Acum l-am vazut, deja e in topurile mele:X

| EvilThoughts a răspuns (pentru BogdanAiud):

Mă bucur ca te-am ajutat.Multumesc foarte mult pentr ufundită:pbig grinhappy

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Recent am văzut filmul "Îmblanzitorul de cai", cu Robert Redford! Mi-a placu foarte mult!

| yonutz1 a răspuns:

Inception.

| Adrianix29 a răspuns:

Lost (are 6 sezoane ) Totul se petrece pe o insula, cand se prabusesc cu avionul niste oameni, si unii dintre ei nu mor, sunt foarte multe intamplari;

Prison Break (4 sezoane+1 episod special) se petrece intr-o puscarie, cand fratele unui tip numit Michael este condamnat la moarte pentru ca a ucis pe cineva (dar de fapt era o inscenare), si el intentionat a jefuit o banca pentru a intra in puscarie si a incerca sa evadeze daca vrei sa afli mai multe te sfatuiesc sa-l iei

Transportatorul 1, 2, 3

Alien vs Predator(horror); Alien; Predator sunt mai multe si alien vs predator se petrece pe pamant intr-o piramida construita de ei cu capcane pentru a se lupta, iar niste oameni au descoperit-o, un predator se imprieteneste cu un om si lupta alaturi de ea (era o femeie), pentru mai multe detalii te sfatuiesc sa-l downloadezi

Crank(este cu cel care joaca si in Transportatorul, cineva ia scos inima si i-a pus una artificiala, si pentru a supravietui trebuia sa se miste si sa se frece de un alt om, este foarte amuzant la un moment dat

Max Payne

Queen of the Damned
Desi Anne Rice a scris o intreaga serie de romane intitulata "Cronicile Vampirilor", doar doua filme au vazut lumina reflectoarelor, clasicul Interviu si acest Queen of The Damned, Regina Damnatilor. Aaliyah joaca rolul Akashai regina vampirilor, trezista la viata de muzica recent descoperitului rock star, Lestat, batranul vampir mereu in cautare de distractie si oportunitati. Si pentru ca orice regina are nevoie de un rege alaturi de care sa-si poarte albastreala sa sangvina, Akasha il alege pe Lestat ca vajnic sot si companie nocturna, eterna. Un film care desi nu reuseste sa se ridice la calitatea cartilor lui Rice, reprezinta totusi un bun prilej de distractie pentru fanii genului si, nu in ultimul rand, poseda o coloana sonora oarecum reusita, creata cu ajutorul a catorva nume sonore ale scenei metal/alternative americane printre care amintim trupe ca Static X, Disturbed, Papa Roach, Marilyn Manson sau Deftones.
Un film care merita vazut poate si pentru ca este ultima aparitie a actritei Aaliyah, moarta imediat dupa filmarile la Regina Damnatilor, intr-un tragic accident de avion la doar 22 de ani.

From Dusk Till Dawn
De la apusul la rasaritul soarelui este un film regizat de Robert Rodriguez, avandu-l ca si co-scenarist pe celebrul Quentin Tarantino. Avem asadar un film cu vampiri gen "pulp" in care abunda atat scenele macabre cat si cele sexy, sunt destule varsari de sange si un personaj principal inocent care insa va trebui sa se lupte pe bune cu creaturile pentru a scapa cu viata la final!

Seth Gecko si fratele sau Richard se ascund de autoritati dupa o spargere de banca in Texas. Trec granita in Mexic unde vor avea de infruntat o noapte de pomina in care trebuie sa supravietuiasca unei intregi hoarde de vampiri.

| fantastica a răspuns:

"Endhiran ", " Twiling", filmele lui Jackie Chan, "Женщина-кошка", " Titanic" s.a.m.d. de fapt as putea sa-ti scriu o biblioteca intreaga de filme(majoritatea filmelor de actiune, drama si comedie)...

| Symonutzu a răspuns:

Remember me, Harry Poter, si multe altele.