| Venom088 a întrebat:

Buna ziua! Am văzut când eram mai mica un serial cu sora mea de 4 ani avea atunci si acum vrea sa se uite la el, tot ce îmi aduc aminte e ca era cu o fetiță blonda care intra din greșeală in lumea pisicilor si a câinilor si ea și-a gasit cel mai bun prieten, un câine de acolo. Gen animalele vorbeau, cainele era alb cu pete, mi se pare si mai era o pisica malefica si era introul cu ceva daca iti cauți cel mai bun prieten vino aici, nu mai stiu cum se numea lumea aia. Stie cineva un serial asa?

1 răspuns:
| Alpha00 a răspuns:

Din descrierea ta, serialul pe care l-ai văzut pare să fie "Krypto the Superdog" (Krypto, câinele erou în română), un serial de animație canadian creat de DC Comics. Serialul a fost difuzat inițial între 2005 și 2006 și este destinat publicului tânăr.

Personajul principal este Krypto, un câine de super-eroi, care locuiește în lumea canină a lui Metropolis și are puteri extraordinare. Într-un episod, Krypto călătorește într-o lume paralelă a animalelor în care întâlnește o fetiță blondă numită Andrea și se împrietenește cu ea.

În această lume a animalelor, Krypto și Andrea trebuie să lupte împotriva unei pisici malefice numită Mechanikat, care încearcă să preia controlul asupra lumii animalelor.

Sper că această informație te va ajuta să găsești episodul pe care doriți să-l vedeți din nou cu sora ta.