| cipiblondu a întrebat:

Buna ziua caut un film francez de prin 2009-2012 maxim, e mare e vb de o drama un pic asemanatoare cu frumoasa si bestia, o tipa trebuie sa se casatoreasca cu un conte bogat, batran are o cicatrice pe fata mi se pare, pana la urma ajunge sa-l placa dar vor fi despartiti si ea lupta sa-l elibereze pe el fiind acuzat de nu stiu ce fapte care nu le-a comis, sper ca ma puteti ajuta...

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

A fost la TV, filmul acesta?

| cipiblondu explică (pentru floresdemayo):

Habar, n-am l-am vazut online acu 2 3 ani dar nu mai stiu numele si nu-l gasesc nici pe cinemagia sau cinemax am cautat filme franceze 2009-2011 nimic, e posibil sa nu fie facut in Franta dar e francez sigur 100%,

| floresdemayo a răspuns (pentru cipiblondu):

Caută-l aici, când ai timp și răbdare.
http://www.imdb.com/search/title?countries=fr&sort=moviemeter,asc
O să-l găsești. Sunt 50 de pagini și aproape 90.000 de titluri...

| cipiblondu explică (pentru floresdemayo):

N-am nici un nume de actor sau numele filmului cum sa-l gasesc e aproape imposibil eventual sa ma impiedic de el altfel nu-mi imaginez cum as putea sa-l gasesc... fara un cuvant cheie n-am cumsper sa-l fii vazut careva si sa-mi raspunda aicilaughing

| floresdemayo a răspuns (pentru cipiblondu):

Când îți dorești ceva cu adevărat, insiști. Cauți. Cine așteaptă doar să se "împiedice" de ceea ce caută, înseamnă că așteaptă ca răspunsul să-i pice din cer. Nimic nu se rezolvă așa. Chiar și norocul, dacă vrei să-l ai în viață, trebuie să transpiri pentru el. Ți-am dat o long list cu filme franceze, e în interesul tău de a-ți găsi filmul. Nu e interesul altuia. Depinde cât de mult îți dorești să-l afli! Pentru tine, timpul alocat căutării filmului e un timp petrecut în interes personal, pentru alții, poate fi doar timp pierdut cu lucruri inutile.
Când am dorit să aflu titlul unui film, văzut în copilăria mea, am căutat ani de zile după titluri. Și l-am găsit, căutându-l, nu am așteptat să mă împiedic de el.
Cuvinte cheie ai suficiente, nu-i necesar să cunoști numele actorilor. Dacă în memoria ta, ai păstrat secvențe/frânturi din film, or' chipul protagoniștilor, e suficient să știi ce cauți.
Doar că necesită timp și observ că tu stai rău cu răbdarea...