| Timo2001 a întrebat:

Bună ziua! Cauta un film/serial care se difuza la tv prin anul 2005, cu o fata și un băiat care fugeau de niște roboti ..asta e tot ce îmi amintesc ca aveam vreo 4 ani atunci

10 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

"Phisic's Teacher" - a fost filmat în perioada în care soțul doamnei Carmen preda fizică! Și făcea meditațiile alea din care și-a ridicat cele 7 case!

| Simpatic a răspuns (pentru gabicoo):

Parca 6 case a avut acest analfabet functional de 2 metri, doar ca "statul" i-a confiscat 1 casa happy
In ce stat din lumea asta presedintele in exercitiu pierde o casa pe motiv de nelegalitate?
In ce tara traim!
Astept cu interes momentul cand nu o sa mai fie presedinte si poate atunci mana lunga a acestui stat corupt o sa puna mana si pe celelalte case facute tot ilicit!
Dar ce sa vezi si Victor Ponta are mai multe case, pe langa asta sunt tigani (sau rromi cum vreti sa le spuneti) prin Timisoara care au zeci de case primite cadou de la stat sau prin fel si fel de fraude, daca ati sti cat costa 1 casa in centrul timisoarei, ati intelege ca etnicii cocalari sunt multi-milionari in euro, si aia nu au facut nici macar meditatie cu altii ci doar au dat tunuri, da niste inculti care invart sute de milioane de euro laughing

| gabicoo a răspuns (pentru Simpatic):

Da. L-am încurcat pe soțul doamnei Carmen cu Năstase șase case. Dar măcar Bombonel a făcut pârnaie (și a făcut pentru o găinărie - Trofeul Calității, nu pentru Bechtel sau vânzarea Petrom). Băse, Klaus - unul a fost, celălalt este încă la butoane, nu vor face. Au protecție de la cei de sus cărora le-au vândut țara.

Dar cel mai mare și mai tare in vile și averi este șeful grupării de la Monte Carlo - Videanu - dacă îl mai ții minte.

Și tu credeai că soțul doamnei Carmen a făcut casele din meditații? Tot din tunuri și le-a făcut. Nu a fost primar atâtea mandate la Hermanstadt?

Videanu sigur ca il stiu, simpatic infractor, nu e el cel cu case de milioane de euro? si cand l-au intrebat niste jurnalisti cum a facut atata avere, el a spus "nu am baut si nu am fumat niciodata" laughing

Cat despre domnul Klaus eram doar ironic, stiu ce a facut acest corupt, bineinteles ca nu am suportat niciodata un gunoi ca dansul, un gunoi are sfideaza in continuare tara aceasta! Cine la votat de 2 ori, ca eu nu l-am votat nici o data happy

Zici de Videanu că nu a băut și nu a fumat niciodată! Mai este unul -
Teodor Stolojan - care a mâncat câte un iaurt seara. Este putred de bogat, dar a fost foarte discret în hoțiile sale. Cred că erai mic atunci când în calitate de prim ministru, în 1992, a falimentat economia țării. A naționalizat valuta. Adică tot ce aveau devize străine în conturi, fabricile din România, el le-a convertit în lei la cursul BNR al zilei care era de 5 ori mai mic in piața reală. Dacă o fabrică din România voia să cumpere componente din import trebuia să schimbe lei pe piața liberă și să plătească de 5 ori mai mult decât a primit de la BNR pentru aceeași valută. Genial! Nu? Așa 2/3 din economie a dispărut ca un fum. Și ghici cine a beneficiat de ingineria acestui asasin economic?

Da, imi amintesc de stolojean, asa este eram copil pe vreme aceea
mai stiu despre acest Frankenstein cum l-au poreclit jurnalistii, ca basescu a dat o lacrima si celebra fraza " draga stolo" https://www.youtube.com/watch?v=3hUuZeFvg2U
totusi am divagat de la intrebarea autorului de mai sus.

Chestia cu lăcrimatul și cu dragă Stolo a fost în 2004, asasinarea economiei României prin metoda naționalizării valutei, a fost în 1992! De la el ni se trage!
Da! Am divagat de la întrebare! Dar așa ai ocazia să cunoști persoane inteligente care sunt rare în Românica și extrem de rare pe TPU!

Să fii iubit!

Ei bine eu din 2004 il cunosc pe acest stolo laughing

Ms la fel!

| Bogatu_Valentin_1968 a răspuns:

E posibil sa fi fost 'Stargate' sau 'Evadati din viitor'. In 'Evadati din viitor' toti oamenii de pe Pamant sunt inlocuiti de roboti insa filmul a fost mai devreme de 2005