1. La cum ai formulat raspunsul nu îți dau mai mult de 9-10 ani maxim
2.ca sa te uiți la attack on titan care este +17 poți sa te uiti si cu acordul parinților și mama mea nu are nicio treaba, ma uit la filme cu scene sexuale in casă și nu are nicio treaba, eu având 16 ani
3.are voie să se uite la ce vrea că e adulta dar vezi tu nu toți adulți suportă scene cu sânge si gore, de aceea am întrebat
4.credemă nu îți face tu griji de mine că eu nu am voie să mă uit la orice, mama îmi da acordul la absolut orice film, daca ai venit numa să mă înjuri, atunci inteligența ta din păcate nu este la un nivel destul de ridicat să porți o conversatie normala, la revedere
Eu zic sa incerci cu Death Note mai intai, parerea mea, dar poti sa incepi cu ce anime vrei tu, important este sa va simtiti bine, exact cum a sugerat si MyNameisEduard.Primul meu anime a fost Death Note, m-a atras in lumea anime-urilor, al doilea a fost Hunter x Hunter varianta din 2010, la fel de tare ca Death Note si asa mai departe.Vizionare Placuta!
Ignora comentariile rautacioase, cred ca e ok sa vedeti orice doar sa va distrati impreuna privindul, asta conteaza cel mai mult, vizionare placuta!