| LeeA123 a întrebat:

Vreau si eu niște titluri de filme foarte horror.Am văzut cam tot ce se poate vedea si am rămas fără idei.Pot sa fie si in altă limbă, nu doar in engleză ca pe alea cred ca le-am văzut toți.Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

The Conjuring 1, 2
The Bye Bye Man
Hereditary
The Babadook
Winchester
As Above So Below
Lights Out
Haunt
Haunting in Connecticut 1, 2
The Exorcism of Emily Rose
The Exorcism of Molly Hartley
Last Shift
The Ring 1-3
Ouija 1-3
The Taking of Deborah Logan
Oculus
The Autopsy of Jane Doe
Deliver Us From Evil
Creep 1, 2
Incarnate
Demonic
Demon
IT 1, 2
Drag me to hell
Paranormal Activity 1-6
The Grave Encounters 1, 2
The Tunnel
Blair Witch si cel din 2016
Evil Dead
The Grudge seria
Rec 1, 2
The Devil Inside
The Possession of Michael King
The Rite
The Ritual
The Possesion of Hannah Grace

| DarthNiger a răspuns:

Sincer iti recomand sa cauti alte genuri de filme, sau daca vrei sa vezi neaparat filme horror iti recomand filme horror vechi de prin anii 70, 80 fiindca absolut toate filmele horror din ziua de azi sunt nimicuri, extrem de proaste fara pic de originalitate, insa un film horror foarte bun care chiar mi-a placut este seria de filme Grave Encounters, sunt 3 filme daca nu ma insel, daca nu le-ai vazut iti recomand cu caldura, de asemenea mai este un film care l-am vazut de curand care mi-a placut, se numeste Posedarea lui Michael King, la fel, daca nu l-ai vazut iti recomand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The ring

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Martyrs

| Mdrăgan a răspuns:

IT,CHUCKY,ANABBEL(1,2 SI 3) si cam atat(sunt misto toate)
multa bafta

| iKireS a răspuns:

Iti recomand seria Friday the 13th sau Wrong Turn, nu sunt foarte de groaza dar povestea e interesanta.

| alexiapanait93334 a răspuns:

It, the counjuring, annabelle, dead awake, the curse of la loronna, polaroid, friend request, truth or dare, all hallow's eve si seria de filme saw care e super. si recomand si serialul american horror story :X