Ian Somerhalder are mai mult sarm, pe cand Pattinson e mai mult apa de ploaie.nu se respecta deloc omul asta Ian e draguuuut insa Robert Pattinson e mai dragut parerea mea. daca ar fi sa aleg >>
Rob > 50. 01 %
Ian > 49. 99 %
Ian Somerhalder:X arata mai bine in realitate decat rob.
De robert imi place ca Edward:Xacolo e frumos, dar in realitate...
Robert Pattinson e un urat si jumatate
si nici nu mi se pare vreun mare actor.
De Ian imi place, l-am urmarit cu drag in Lost, Young Americans, Rules Of Attraction. si evident, The Vampire Diaries... e foarte comic si chiar frumusel
Robert Pattinson:*:*
De cand a jucat in seria Twilight (cel mai tare film) a devenit mult mai faimos, deoarece uneori in filme ii mai este pusa in evidenta si frumusetea chiar daca are parul incalcit un pic.:*:X
Crede-ma ca sunt o mare fana a filmelor cu vampiri! Am vazut filmul Twilight si serialul The Vampire Diaries, iar ambi actori sunt draguti dar la comportament mie mi se pare ca Robert e foarte
fitos, pe cand Ian e dulce si are o inima mare ( a facut o multime de donatii si e implicat in toate proiectele de protejarea planetei). Pentru mie, Ian e baratul perfect, e bun, e sufletist, e generos si e foarte talentat. Sper sa nu te superi pe mine daca iti place mai mult Robert! Cristina.
anonim_4396 întreabă: