Buna Lora, uite aici un site: http://www.romaniarelease.net/......ul-12.html
In general gasesti toate episoadele (intregi)
Nu poti, decat daca au aparut la tv ..am sa va spun c ecred ca se va intampla:ai vazut ca in promo 2 doris se destrabaleaza cu Vlad pe acolo si anca era si ea acolo si ai vazut cum se uita dupa ea se supara si Vlad se duce dupa ea, el vrea sa o pupe ea il respinge adica mai bine zis il impnge, si dupa bogdan sta pe langa Vlad sa-l drogheze sau imbete nu stiu sigur, si dupa se ajunge la sti tu ce...dar ce va face anca cand il va vedea pe Vlad cu aia in pat.e un mister si pentru mine!
Vlad se duce sa o pupe dupa ce il vede ea cu doris, dar anca il impinge cat colo si bine ii face cand te gandesti ca i-a salvat si viata... oricum cea mai mare problema a lui este ca anca nu vrea sal mai vada deci sigur numai sta in casa ccu el asa ca vladutzu dragutzu pleaca la orfelinat.si-o sa maanance o papara si de la parinti(ancai) si de la prieteni ca ioana i-a spus sa nu-si bata joc de ea ca e prima ei iubire da' el...
Nu se duce la orfelinat ca are 18 anii +ca anca la impins prima data cand a dansat el cu doris s-au destrabalat si anca se uita urat si ea s-a suparat si Vlad s-a dus dupa ea, a vrut sa o sarute si ea la impins dar dupa s-a dus cu aia in pat...
Cred ca o sa-si ia bataie de la andrei mai ales ioana saraca cat l-a mai avertizat ...deci dupa dupa s-a dus in pat cu doris, ti-am zis ca dupa ce danseaza el cu doris anca ii impinge dar duupa il vede in pat cu aia!
Ahaa
Fisstic întreabă:
anonim_4396 întreabă: