| Geanii_Geanina_1997 a întrebat:

Bunaaa! cum pot face si eu rost de melodia de inceput de la romanii au talent. imi spune.ti si mie daca o pot descarca de net. un sfat big grin?

Dau FUNDA:* tuturor care sa ajuta

Răspuns Câştigător
| lexyy a răspuns:

Tu vorbesti creato?hee hee "vei" nu "vrei", si nu cred ca asta e un motiv pentru care nu o poti ajuta cu o informatie, tu esti perfecta? ma indoieschappymor cand va vad ca va cacati pe voi si nu va vedeti aschia din ochi! si Geanina..imi pare rau, daca stiam te ajutam eu:*

8 răspunsuri:
| Creata_Oita_1995 a răspuns:

Cu siguranta iti vom spune daca vrei scrie corect. Se zice "imi spuneti", nu "imi spune-ti". Ai grija cu cratima aceea.winking

| Creata_Oita_1995 a răspuns (pentru lexyy):

Vai, ce sa ne mai facem. Ce sa zic... Nu cred ca se compara greseala mea, daca se poate numi greseala, cu monstrul pe care ea l-a scris. Hai sa ne bagam unghia in gat. Si pana la urma care e problema ta, ca nu inteleg? Te-am derajat cu ceva personal? Te bagi si tu ca musca in lapte...
Te-am pupat.

| lexyy a răspuns (pentru Creata_Oita_1995):

Tu vorbesti creato?hee hee "vei" nu "vrei", si nu cred ca asta e un motiv pentru care nu o poti ajuta cu o informatie, tu esti perfecta? ma indoieschappymor cand va vad ca va cacati pe voi si nu va vedeti aschia din ochi! si Geanina..imi pare rau, daca stiam te ajutam eu:*

| Creata_Oita_1995 a răspuns:

Esti avocatul poporului cumva si eu nu stiam? Inca o data te intreb care este problema ta. Vezi-ti de treaba ta si daca pe ea o deranjeaza, o sa imi spuna.

Nu sunt avocatul nimanuiwinking si nu trebuie sa fiu avocat ca sa fac o afirmatiehappyeu nu am nici o problema, doar un sfat nu doar pentru tine ci si pe ntru toata lumea care se caca pe ea! VEDETI-VA ASCHIILE DIN OCHI SI DUPA JUDECATI! si gata pentru mine este un subiect incheiat pentru ca daca mai ma cobor mult la mintea ta dau de pertol! baftahappy

| Creata_Oita_1995 a răspuns (pentru lexyy):

Vai ce glumita. Nu mai pot de ras, opreste-te! Vad ca tot insisti cu cacatul. Ai invatat si cateva cuvinte si acum le repeti la infinit. Cred ca tu ai de fapt o problema, nu eu. Dar asa se intampla de cele mai multe ori la oamenii care nu pot mai mult... Incerc sa te inteleg. Si vezi ca limba romana are o gama larga de cuvinte si expresii! Nu te mint. Iti recomand DEX-ul cu incredere :*

Daca tu crezi ca citind dex-ul iti imbogatesti vocabularul..GRESIT! rolul lui e sa iti explice anumite cuvinte,cartea este cea care face toata treaba,asa ca tu ar cam trebui sa consulti dex`ul sa vezi care-i sensul cuvantului,nu eu, daca m-am exprimat un pic mai original nu inseamna ca doar cuvantul ala il stiulaughingsi eu consider ca nu trebuie neaparat sa citesti multe carti pentru a avea un vocabular vast, tu ai auzit vreodata de inteligenta lingvistica? ma cam indoiesc la ce afirmatii ailaughingsi app vad ca pui foarte mult accent pe gramatica, este adevarat ca nu foarte multi in ziua de azi stiu gramatica avand in vedere vocabularul agramat pe care il folosesc, dar asta nu inseamna ca la cea mai mica greseala trebuie sa atragi atentia(ma refer la o greseala scrisa) sper ca nu te uzi cand il citesti pe eminesculaughing la cat de obsedata de gramatica esti!

| vitaminaK a răspuns:

Muzica generic sau negativ romanii au talent