| Byencutzz a întrebat:

Bunaaa:X
V-ati uitat la filmul" Croaziera" de pe Kanal D?
Cum vi s-a parut finalul? Dar cine e femeia aceea care face vraji? Si ce rol are ea in film happy
Eu l-am vazut de la jumatate atunci cand au ajuns pe insula.( mama ce peisajlaughing ) si nu mi-am explicat ce vrea femeia aiahappy

7 răspunsuri:
| oana08294 a răspuns:

Da :X> da nu am vazut tottcrying numa pana acolo unde au plecat ei doi in recif sh jack a ramas pe insulabig grin vreau sa-l scot dupa net dar nu gasesc nici cummmmwaiting cine ma poate ajuta?puppy dog eyesDau fundita:*

| oana08294 a răspuns:

Da :X> da nu am vazut tottcrying numa pana acolo unde au plecat ei doi in recif sh jack a ramas pe insulabig grin vreau sa-l scot dupa net dar nu gasesc nici cummmmwaiting cine ma poate ajuta?puppy dog eyesDau funditza:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci a fost super filmul... unul dintre cele mai bune filme vazute in ultima vreme! recomand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.port.ro/.......film_page Aici este prezentarea filmului "Croaziera" sau "Three", 2005... poate ajuta ca sa-l gasiti pe net!;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrati pe link-ul asta, unde e prezentarea filmului "Croaziera" sau "Three", anul 2005... poate asta va ajuta sa-l gasiti mai usor dupa datele astea si dupa numele actorilor!;)
http://www.port.ro/.......film_page

| Pisicina a răspuns:

Http://www.port.ro/.......film_page Aici este prezentarea filmului "Croaziera" sau "Three", 2005... poate ajuta ca sa-l gasiti pe net mai usor!;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey :*
Am vazut filmul asta de vreo 5 ori, dar niciodata nu am inteles de unde apare femeia aceea thinking
Am impresia ca e fosta iubita a lui Manuel... si ii face rau ca a lasat`o, sau ceva de genul asta thinking
Ar cam fi singura varianta...