De pe net.Dar de ce vrei neaparat sa cumperi.Chiar nu gasesti sa descarci?
E vorba despre filmul In ape tulburi, sau asa ceva?
Daca ai rabdare te rezolv.
Pai da Piratii din caraibe 4 pe ape si mai tulburi. Am cumparat 1, 2, 3 cu ziarul nu mai stiu care vara trecuta pe 4 l-am cautat dar nu l-am gasit la Carrefour sau alte magazine si am incercat sa il descarc de pe net cu subtitrare dar nu am reusit... ai putea sa imi gasesti vreun link sau ceva de genul? Adica vreau sa il descarc nu sa il vad pe net... Poti?
Spune-mi adresa de mail, ca am probleme cu postarile.
Care este ID-ul tau?
Il poti vedea mai sus in pos. Eaglewatch01.
Am ce te intereseaza dar nu gasesc o solutie sa il trimit...mai caut, dar daca ai primit mail cu un cod de la mine, fa cum am spus acolo.ne mai auzim.eaglewatch01arond.yahoo.com.nu mai bate tasta, scuze.ai inteles tu.
Lasa e un pic mai complicat decat credeam... il gasesc eu cumva oricum mersi de ajutor...
Nu e complicat fata...fa cum ti-am zis in email, si o sa-ti placa.
Nu mersi...
Uite voiam sa il descarc si vad mai repede dar am pe cineva care se pricepe si mi-ar putea face o vizita curand... mersi oricum de ajutor dar nu vreau vreun cont pe vreun site stii credeam ca pur si simplu daca il are cineva imi da un link de download sau imi trimite video pe mess sau imi spune de unde sa il cumpar dar deja e complicat asa ca te rog sa dezactivezi contul de pe site mersi mult ca ai incercat sa ma ajuti ti-am dat funda si asta e tot mersi oricum te rog dezactiveaza contul mersi... pa
Nu vreau contul...
Bine.Nici o problema.nu asteptam funda, pur si simplu voiam sate ajut, ca am vazut ca era postata intrebarea de vreo 3 ori.Succes.
Ms...
Asdfasdefta întreabă: