| Denysa_4167 a întrebat:

Bunnă :X:X
mă numesc denysa; x si îmi place foarte mult serialul de Pe Disney Chennel, Nini happy... Si de 2 zile nu mai este la orA Normală crying((((((((
Nu ştIţi Ce S-a întâmpkat?

Răspuns Câştigător
| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Si mieee imi place foarte mult serialul Nini.love struck:X
Nu pot sa-mi dau seama ce se intampla. Dar sper sa mai fie ca nici la jumatatea serialului nu s-a ajunscrying
Offf! Eu tot mai cred ca nu s-a terminat acum si ca va imi continua chiar si daca de saptamana viitoare pentru ca la program zice ca este inca!

Te pup! Pa-pa!happy

5 răspunsuri:
| Vulvatron a răspuns:

O explodat tpu.ro cu intrebari despre nini, daca s-ar aduna toate intrebarile care le-au pus userii in legatura ca nu se mai da pe disney, s-ar face cu succes o noua categorie laughing) eu abia acu 2-3 zile am aflat despre "nini" happy

| corina977 a răspuns:

Nu stiu...si eu vreaulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si mie f f f mult nuimai sunt aproape sigura ca vine d luni ca am vazut toate episoadele pe youtube

| katy1996 a răspuns:

Si mie ii pl ff mult nini.nujtiu dc nu mai da nini dr am gasit pe you tube toate episoadele numai ca sunt in spaniolahappybig grin

| katy1996 a răspuns:

Uite un site pe care da nini in rom http://www.desene-animate-online.net/......8ec01.html am citit ca va reda din nou incepand din luna marie