Filmele Twilight nu prea imi plac, in schimb cartile sunt bestiale
Aleg The vampire diaries pentru ca:
-imbina mai multe genuri deodata:romance, horror, SF, adolescenti.
-are actori foarte buni, chiar daca sunt tineri.
-efectele speciale sunt foarte, foarte bine lucrate.
-povestea e chiar interesanta, mai ales in sezonul 2, unde se incurca lucrurile foarte tare.
-actorii sunt foaaaarte frumosi si au priza la public
-e plins de suspans, umor, actiune.
-are si o poveste de dragoste minunata.
-il ador
Cam astea sunt motivele mele sa aleg The vampire diaries, dar si Twilight imi place.
Paaai, Twilight este foarte tare, dar cum au aparut alte cateva filme sau seriale despre cum o adolescenta se indragosteste de un vampir, ei bine...aleg The vampire diaries pen'ca ideea este aceeasi dar asta este serial, deci are ai multe chestii
The Vampires Diares clar! Twilight e numai o copie a lui The Vampires Diares + Harry Potter. Povestea si personajele sunt mult mai originale, dar productia filmului este diferita, asa ca vor fi mai multi telespectatori stiind ca serialul e diferit de carte.
Obligat ca The Vampire Diaries! + ca ca personajele is mult mai tari! (in fn, varcolaci is putin cam naspa facutzi, fata de twilight, insa in twilight pentru crearea varcolacilor s-a bagat cam cu cateva sute de mi de euro mai mult asa ca nu e bai )! The Vampire Diaries, insa nu se stie, ca mnah, e debia inceputul
Pai sincer sunt innebunita dupa the vampires diares dar totusi aleg twilight ( prima mea dragoste )
stii, in the vampires diares, in sezonul 1 parca sunt unele replici ale lui stefan identice cu cele a lui edward