A walk to remember.
Minus 25 de grade.
Titanic.
Toate 3 m-au impresionat pana la lacrimi.
Pe mine m-au impresionat filmele:
-Titanic
-Charlotte's Web
-The Notebook
-Cronicile din Narnia
Buna! Filmul meu preferat este Lemonade Mouth! Prin ce m-a impresionat? Pai prin atitudinea Stellei si prin muzica lor excelenta! Funda?
Filmul meu preferat este Bloody Mary iar cel care m-a impresionat cel mai tare a fost : Stapanul Inelelor ( 1, 2, 3)
Pa,Pa
Filmul preferat : Sweeney Todd : The Demon Barber Of Fleet Street. [ E un musical/horror marca Tim Burton. Chiar daca nu-ti plac musicalurile uita-te la film, o sa-ti placa. ]
Filmul care m-a impresionat : Finding Neverland. [ E un film emotionant. Ar trebui sa'l vezi daca esti adepta 'Dramelor'. ]
Hachiko a dog's story. Mi-au dat si lacrimile cred ca a fost cel mai emotionant film! Deci nu are cum sa nu te atinga la suflet. Uite-l aici daca vrei sa-l vezi http://SPAM/drama/1002-hachiko-a-dogs-story.html
Pai filmul meu referat este : Fast and furious.
Dar este un serial si mai interesant... se numeste Teen Wolf
Funda?
Mia placut blona de la drept (legally blonde), home alone 1, 2, 3.4,mean gils, nanny mcphee, titanic
Hei! Filmul preferat...hmmm,pai "Nu te pune cu Zohan" [este o comedie]! Razi cu lacrimi cand il vizionezi Merita vazut
Stay Alive (horror), The Vampire Diaries (serial) si filmele alea cu Harry Potter sunt frumoase
Mie cel mai mult mi-a placut si imi place seria twilight,dar mai imi place si titanic, troia si narnia, pot spune ca m-au fascinat aceste filme.