| 7 a întrebat:

Buuuna! care este filmul vostru preferat sau cel ce v-a impresionat cel mai mult? multumesc pentru raspunsuri:X

Răspuns Câştigător
| KiddFaraSentimente a răspuns:

A walk to remember.
Minus 25 de grade.
Titanic.
Toate 3 m-au impresionat pana la lacrimi. happy

15 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Titanic .

| LexieG a răspuns:

Pe mine m-au impresionat filmele:
-Titanic
-Charlotte's Web
-The Notebook
-Cronicile din Narnia

| Smiley a răspuns:

Buna! Filmul meu preferat este Lemonade Mouth! Prin ce m-a impresionat? Pai prin atitudinea Stellei si prin muzica lor excelenta! Funda?

| nopenopenopenoope a răspuns:

Filmul meu preferat este Bloody Mary iar cel care m-a impresionat cel mai tare a fost : Stapanul Inelelor ( 1, 2, 3)
Pa,Pa kiss

| TeChişÎnFreză a răspuns:

Filmul preferat : Sweeney Todd : The Demon Barber Of Fleet Street. [ E un musical/horror marca Tim Burton. Chiar daca nu-ti plac musicalurile uita-te la film, o sa-ti placa. ]

Filmul care m-a impresionat : Finding Neverland. [ E un film emotionant. Ar trebui sa'l vezi daca esti adepta 'Dramelor'. ]

| Mockingbird a răspuns:

Hachiko a dog's story. Mi-au dat si lacrimile cred ca a fost cel mai emotionant film! Deci nu are cum sa nu te atinga la suflet. Uite-l aici daca vrei sa-l vezi http://SPAM/drama/1002-hachiko-a-dogs-story.html

| TeenWolf a răspuns:

Pai filmul meu referat este : Fast and furious.
Dar este un serial si mai interesant... se numeste Teen Wolf
Funda?

| karrry9999 a răspuns:

Mia placut blona de la drept (legally blonde), home alone 1, 2, 3.4,mean gils, nanny mcphee, titanic

| Sunshinexd a răspuns:

Hei! Filmul preferat...hmmmthinking,pai "Nu te pune cu Zohan" [este o comedie]! laughing Razi cu lacrimi cand il vizionezilaughing Merita vazut big grin

| Adry_1174 a răspuns:

Stay Alive (horror), The Vampire Diaries (serial) si filmele alea cu Harry Potter sunt frumoase

| MissmysteriousS a răspuns:

Mie cel mai mult mi-a placut si imi place seria twilight,dar mai imi place si titanic, troia si narnia, pot spune ca m-au fascinat aceste filme.

| xHellBoYx a răspuns:

Twillyng Amurg, Amurg Eclipa.

| Anonim1596 a răspuns:

Buna! Filmul meu preferat este"Numere". love struck

| pAuU_5976 a răspuns:

| alina_6234 a răspuns:

Titanic,The Vampire diaries, A walk to rememberCharlotte's Web.