Pe 24 decembrie...e adevarat am privit acum un interviu cu ei si chiar dorian a spus iar pe 10 decembrie vor lansa la cotroceni un album nou
Hmm , eram sigur ca o sa intrebe cineva asta, parerea mea e ca va fi de craciun, pentru ca Domnu' Doctor Craciun era imbracat in Mos Craciun... e doar o parere, si e cam devreme sa intrebi, nu cred ca stie cineva oficial.
Ps: e un serial la urma urmei.
Pai dupa cum observi sunt persoane care stiu. Si oricum ce daca e doar un serial, nu inteleg ce vrei sa spui cu asta...
Nici nu trebuie, nu ar mai avea acelasi efect.
Da, ma rog...Esti o persoana dificila si greu de inteles.
E, asta e...
btw: cand i-a bagat cutitu' am ramas masca.
Stiu ca episodul special este de craciun, dar si ieri de dimineata a fost un episod si nu stiu ce episod a fost ( reluare la cel de luni sau altul), daca ai putea sa ma ajuti. funda!
Nu prea inteleg ce vrei sa spui dar reluarea la Pariu cu viata se da sambata de la 11:00.
E pe 24 decembrie adica sambata.Voi nu vedeti reclamele si ce scrie pe fiecare site. FUNDA?
In primul rand: am dat deja funda. In al doilea rand: acum te-ai trezit si tu sa imi raspunzi la intrebare? Si in al treilea rand: nu era nevoie sa spui chestia cu reclamele deoarece am pus aceasta intrebare inainte sa apara reclamele. In concluzie: sa zicem ca iti multumesc pentru participare (sau faptul ca ai spus ceva doar ca sa te bagi in seama) si pentru raspuns.
zoomumba întreabă: