Nu cred ca se va mai face al 4-lea sezon, din pacate.A trecut vremea sirenelor.Erau cool mai demult, toata ziua le urmaream.Acum in loc de Jetix s-a bagat Disney Channel cu toate porcariile alea.Imi lipseste vechiul Jetix cu toate serialele geniale.
Intr-un interviu cu Phoebe Tonkin si Cariba Heine, au spus ceva de al 4-lea sezon. Dar nu e nimic sigur.
Nu cred ca va mai aparea si al patrulea sezon din serialul pe care eu il . Ce pacat...
Scuza-ma, dar Cleo si Emma nu au murit. Sunt zvonuri ca ar aparea un serial cu sirene dar cu alta poveste, alti actori... Dar nu se stie daca vreunul dintre posturile romanesti de televiziune va difuza. Si asta e doar un zvon. Crede-ma, mi-ar placea si mie sa apara sezonul 4, dar nu-mi place ca dadeau de 100 de ori acelasi episod: dupa ce l-ai vazut de20 de ori te cam saturi. Oricum, sunt foarte multe seriale bune pe care nu le-a pastrat disney-channel. Asta e-sper sa avem noroc!
Nu stim exact undeva scrie ca o sa fie in alta parte ca nu dar ceea ce stiu exact este ca inca s-a apucat de filmari si aproape au terminat va aparea in 2013 un serial aproape identic cu aceste doar ca nu e cu aceeasi actori se numeste Secretul Insulii Mako tot cu 3 sirene si cu puteri pentru mai multe informatii lasati-mi mesaj
Nu mai apare. Nu stiu de ce, dar s-au auzit niste zvonuri. Sper ca ti-am fost de ajutor. O zi buna!
Eu am inteles ca va aparea in ianuarie 2013 anul in care suntem cu noile sirene pe nume: Nixie, Lyla si Sirena nu stiu nici eu unde sa le gasesc.Din cate am citi pe facebook o sa fie si un siren :)uite poze cu ele: http://www.facebook.com/......media/set/