| Ryoo a întrebat:

Când apare sezonul 3 din Vampire Knight?

Răspuns Câştigător
| Deleb a răspuns:

Nu s-a pomenit vreodata de un sezon 3. Doar zvonuri de la fani. Cum manga e terminata, m-as mira sa mai faca un sezon.

| Ryoo explică (pentru Deleb):

Bine. crying. offfff.crying!

| Deleb a răspuns (pentru Ryoo):

Si eu mi-as fi dorit un sezon nou, fiindca e un anime foarte frumos. Insa, sunt multe altele cu care iti poti alina tristetea big grin

Le-am cam văzut pe toate. voiam sun sezon 3 deoarece nu mi-a plăcut ca a plecat Yuuki trebuia sa rămână cu Zero.

Te referi la sezoane nu? Eu ma refeream, ca mai exista si alte anime-uri similare. Si eu mi-am dorit acelasi lucru (sa ramana impreuna), de asta am inceput sa citesc manga.

Îmi poti da niste exemple de anime-uri similare?big grin te roog

Credeam ca nu o sa mai ma intrebi xD
As putea sa iti dau o lista mare, cu anime-uri amestecate, fara sa-ti spun cum sunt, (asa fac majoritatea), dar pentru asta exista un mesaj privat.
Uite lista mea : http://myanimelist.net/animelist/Deleb
Ea, cuprinde toate genurile posibile, iar cele cu nota 10 si 9, sunt preferatele mele, pe care ti le recomand. Acum, daca unele au note mici, nu inseamna ca sunt urate! doar ca, nu au fost pentru mine.
Anime-uri similare cu Vampire Knight : Hakuouki (are doua sezoane); Gakkou no kaidan; Pandora Hearts.
Daca esti fata, uite un anime foarte dulce : Ouran Highschool Host Club.

Multumesc
Nu sunt fată, sunt băiattongue
Baftă in continuare

Toate din lista ta cele cu 9 si 10 au subtitrarile in română, nu? Că nu stiu engleza la perfectie.

Pai, majoritatea baietilor mi-au spus ca e urat Vampire Knight si de asta, am intrebat.
Inuyasha a fost tradus in romana Peteava ro, insa tin minte ca au fost sterse, incearca pe trilulilu. Inu x Boku SS pe mangakids parca. Toradora, trebuie sa fie tradus, e nemaipomenit (eu am vazut doar 16 episoade in romana cand de abia aparuse, presupun ca e gata acum). Ouran e pe animekage. Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai e pe ACG subs (parca asa se numea, si le poti si downloada ), Full metal alchemist tot pe ACG. Despre Bokura ga ita, eu l-am vazut pe tot in romana, insa nu cred ca mai sunt episoadele online. Clannad, ambele sezoane pe Animekage. Gakkou no kaidan cauta, tin minte ca era. Kamisama Hajimemashita e pe Anime No limit, impreuna cu Tonari no Kaibutsu-kun, Mirai Nikki si Zero no tsukaima.

9 răspunsuri:
Întrebări similare