| Lungu_Ionut_1993_jEuZ a întrebat:

Cand apare sezonul 4 din,, Atletico Textila"?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

După data de 1 septembrie.

| dannyel86 a răspuns:

Una din surse spune ca productia tv nu mai continua. Ramane de vazut...
https://www.paginademedia.ro/......ente-facea

| aumih16 a răspuns:

Numai figureaza pe pro tv daca s-a schimbat formatul la fel si la celelalte oricum nici audienta nu avea cine stie ce las fierbinti deocamdata e pe primul loc pe al doilea fiind ai nostri care a ramas si pe al treilea atletico textila chiar imi pare rau daca nu o sa mai fie mi se parea amuzant sincer pacat tot serialul era original nu era nimic contrafacut cum poate nici la celelalte seriale nu era nimic contrafacut dar asta este vom vedea cine il va lua daca pro tv-ul numai vrea sa fie sanatosi oricum sunt suparat de cand s-a schimbat la ei numele viziunea m-au innebunit atata reclama ce n-am vazut si totul a fost doar o stratagema desigur le-a zis spus patronul bai vreau sa schimbam numele protv-ului sa il numim altfel se apropie viitorul ce facem tot cu formatul asta invechit stam uite ce propun eu ca tot am eu bani sunt smecher golan si nu am ce face cu ei si uite asa a pus cu botul pe labe numele posturilor asociate cu pro tv dar si pro tv postul principal un nume o fisura suntem pro hahahaahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahhahahahahaahahahahahaahahahahhahahaahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahhaahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahhhafisura anala asta este pro tv-ul! circ circ si iarasi circ lasa ca ma mut in alta parte daca e pe asa ma uit la dragos patraru starea natiei sau la cronica carcotasilor cu serban huidu codrut keghes si Ioana Petric astea merita vizionate nu trasnitii sau bravo ai stil penala emisiune aia bine ca nu ma uit la ea