In primul rand. Conform site-ului cu lista de anime-uri care o sa fie lansate, in 2012 nu este trecut Vampite Knight.
In al 2-lea rand. Tot ce se vorbeste pe internet despre aparitia sezonului 3 din Vampite Knight sunt speculatii ale fanilor anime-ului. NIciun oficial de la Studio Deen, Lala Japan si nici autorul Matsuri Hino, nu a dat un comunicat oficial in privinta aparitiei sezonului 3.
Asa ca nu putem decat sa speram ca intr-un viitor ceva mai indepartat sa anunte ca o sa scoata si sezonul 3.
Nu se stie inca pe cateva site-uri scrie ca s-a incheiat acest anime iar pe altele ca va incepe sezonul 3 intre luna Iulie si Decembrie 2012. Acum nu stiu ce sa zic.
Seria 'Vampire Knight Destiny/Eternity' va aparea intr-un viitor apropiat, probabil in 2013 sau 2014. Pe lista anime-urilor care vor aparea in 2012 eu nu l-am vazut. Dar oricum, aparitia acestei serii este cat se poate de posibila, chiar daca doar peste cativa ani, deoarece manga-ul Vampire Knight este inca OnGoing. Si eu abia astept sa apara, abia astept sa vad pe cine va alege Yuuki la final Sper ca te-am ajutat!