| Laura1092 a întrebat:

Cand este serialul iubiri secrete de pe PrimaTv? Imi dati va rog un program+ reluari?

Răspuns Câştigător
| ioana100 a răspuns:

Deja s-a terminat un sezon, in sept. trebuie sa inceapa al doilea.Primul sezon s-a terminat pe la inceputul lui iunie daca nu ma insel, nu mai stiu nu sunt sigura, era de luni pana miercuri de la ora 19:20 sau si 25 iar duminica este reloarea celor trei episoade din saptamana dar toata vara s-a difuzat reloarera primului sezon, ziua nu stiu cand este dar eu ma uita in fiecare zi(chiar daca am mai vazut odata episoadele) de luni pana vineri la 23:30 si dureaza pana la unu si ceva. Uite aici toate episoadele sezonului unu:
http://www.primatv.ro/seriale/iubiri-secrete/video.html
P.S:daca nu te uiti de la inceput sau macar de la jumatate nu o sa mai inbtelegi nimic din emisiune. Sper ca te-am ajutat.Mult succes!;)

9 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Noul sezon din "Iubiri Secrete" incepe in toamna, pe 12 Septembrie.

| bLow a răspuns:

In fiecare seara de la 12 tot pe prima tv.

| Blackwoman27 a răspuns:

O sa inceapa din toamna, nu stiu sigur daca va fi acest program insa asa a fost mai de mult de luni pana miercuri ora 7:30 (19:30) si reluare la toate episoadele duminica de la 10 (22:00) si aici gasesti episoadele din sezonul 1 http://www.primatv.ro/......pisodul-1/

| Justdreams a răspuns:

Poi acum este reluare din sezon 1 : luni -23:00,marti-23:30,miercuri-23:30,joi-23:30 iar reluare marti, miercuri, joi de la 15:00. Sezonul 2 v-a incepe din toamna pe 18 septembrie(cred) si cred ca va fi difuzat tot ca sezonul 1 luni, marti si miercuri de la 19:30 si reluare duminica pe la 10thinking Asta daca nu se va schimbawinkingfunda pleasepuppy dog eyes!kiss

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

De luni pana miercuri de la ora 19:30 si reluare Duminica de la ora 22:00

| Piisiiiii a răspuns:

Luni, marti, miercuri de la 19:30-20:30+ reluare duminica 22:00.

| bubudeeabubu a răspuns:

El s-a terminat de mult dar il poti revedea pe siteul lor la tv stiu ca se termina pe la 5 ca atunci incep trasniti

| Lemonad3 a răspuns:

Acum sunt in pauza incep in jur de 11-12...de luni pana vineri suntreluari din tot sezonul.incepe toamna din nou de luni pana miercuri de la ora 19:30 iau reluari(din toamna) duminica ora 23 - 00 reluari din toata saptamana

| deeasweet12 a răspuns:

Sezonul al 2 lea incepe luni, pe 12 septembrie tot la 19:30 seara...reluare nu stiu cand va fi...dar odata ce va incepe vei putea cauta pe net si vei vedea cand va fi si reluarea

Întrebări similare