"In perioada 20 august-26 septembrie, echipa Romanii au talent va strabate tara in lung si-n lat in cautarea acelor romani care au ceva de spus si aratat, a romanilor cu abilitati deosebite, gata oricand sa ridice o sala intreaga in picioare.
Pentru a oferi tuturor posibilitatea de a-si etala talentul, caravana va ajunge de aceasta data in 6 mari orase: Timisoara, Cluj, Iasi, Craiova si Constanta, ultima locatie de pe lista fiind Bucurestiul."
Deci imd dupa 26 septembrie ar trebui sa inceapa Sper ca te-am ajutat
Nu se stie, au spus ca o sa anunte, preselectii incep sa se faca din septembrie, si o sa anunte la TV cand incepe, inca nu s-au hotarat, pentru ca nu se stie cati vin la preselectii, etc. Funda te rog.
August iulie pleaca prin tara ca sa se faca preselecti deci prin toamna va incepe FUNDA?
In iulie-august sunt preselectiile in toata tara iar in toamna inainte de dansez pentru tine va incepe...
Pai nu se stie exact cand incepe pentru ca nu s-a anuntat.dar, stiu ca incepe dupa 20 Septembrie.nu se stie o data exacta. Funda?
Desigur va incepe dupa ce se termina Vocea Romaniei, asta fiind cam prin 2012... dar nu va faceti griji, in acest sezon vor fi persoane cu talente de neuitat
Speram ca veti sti concret asta am auzit si eu nu m-ati prea ajutat imi pare rau
PopStefania întreabă: