Nu se copiaza unele pe altele. Mie imi plac amandoua. Filmele "Twilight" au aparut inaintea serialului "The Vampire Diaries". Si "Twilight" este film, iar "The Vampire Diaries" este serial. Dupa parerea mea amandoua sunt frumoase si nu s-au copiat una pe alta.
Nimeni nu a copiat pe nimeni Twilight e film TVD e serial si ama2 sunt foarte tari!
Cartile the vampire diaries au fost facut prin ani 90, in timp ce cartile twilight au aparut prin 2007(cred) oricum cartile TVD au aparut inainte de twilight, iar filmul twilight a aparut inainte de serial... eu una nu cred ca au copiat, ci poate doar s-au inspirat unu de ala altu
Mai... nu prea ma dau in vant dupa vampiri dar cred ca the vampire diaries a copiat twilight-u' deoarece twilight a aparut prima data si dupa au "rasarit" tot felul de seriale cu vampiri indragostiti de fete umane...prostie
Nu a copiat nimeni pe nimeni. TVD cartile au aparut prin anii '90, iar Twilight cartile au aparut acum vreo 7-8 ani. TVD nu stiu ce inspiratie au avut, dar Twilight a fost scris pentru ca Stephenie Meyer a visat int-ro noapte o fata care se indragosteste de un vampir irezistibil.
Nu cred ca s-au copiat una pe cealalta. toti au copiat un trend dar povestile sunt diferite. si nu s-au copiat una pe cealalta, ci s-au inspirat din legende traditii etc, pentru ca ele exista dintotdeauna
Daca a copiat cineva, acela este serialul the vampire diares pentru ca twilight este facut inainte.Presupun ca si cartile.
The vampire diaries a aparut in anii '90. Filmele s-au facut prin 2000 si ceva:d. Nu se copiaza una pe cealalta. desi TVD rocks! =]]
Eu sunt sigura ca twillight a copiat the vampire diaries, desi twilight a aparut mai devreme decat serialul tvd, cartile Vampire Diaries au aparut mai devreme decat cele twilight. sper ca ti-am fost de folos pupici :*xoxo
Nu prea conteaza, important e daca iti plac sau nu.eu una le consider destul de plictisitoare.filmele twilight sunt prost facute iar actorii din vampire diaries nu sunt foarte buni(ma refer la Stefan, nu ii cunosc numele). oricum asta e numai parerea mea si nu vreau sa jignesc pe nimeni.fiecare are puncte slabe si puncte tari.si eu ma uit la filme, ideea de vampir indragostit de om e destul de tare.cartile nu le-am citit inca, poate o sa fac si asta...