Vara aceasta se apropie de final. În ultimele luni, am avut parte de o mulţime de filme care aspirau la statutul de blockbuster, sperând să câştige cât mai mulţi bani. Unele au reuşit. Altele nu. Iar unele au reuşit, chiar dacă i-au dezamăgit pe mulţi fani.
În continuare vă prezentăm 5 filme despre care noi spunem că au dezamăgit. Aşteptăm şi părerile voastre.
Regia: Ridley Scott
cinemaMetru=73%
Încasări România: 2.655.854 lei
Spectatori: 122.411
Regia: Tim Burton
cinemaMetru=45%
Încasări România: 1.018.150 lei
Spectatori: 64.027
Regia: Marc Webb
cinemaMetru=75%
Încasări România: 2.129.539 lei
Spectatori: 105.054
Regia: Len Wiseman
cinemaMetru=16%
Încasări România: 984.616 lei
Spectatori: 60.586
Regia: Christopher Nolan
cinemaMetru=90%
Încasări România: 3.171.917 lei
Spectatori: 190.986
Pentru. mine toate filmele au fost ok, si nu stiu ce tot zice lumea cu ice age 4, l-am vazut la cinema si a fost super
Nu puteti spune ca Ice Ace 4 sau Total Recall au fost filme rele... fiecare are parerea lui si gusturile lui... si nici nu poti sa iti faci o parere despre un anumit film daca nu te-ai uitat la el.
Resident evil 5 nici nu se compara cu primul si al doilea prea S.F. ii prostie deja.
Cel mai dezamagitor film pentru mine a fost resident evil retribution am avut asteptari foarte mari dar complet dezamagit
Ahha, deci sa inteleg ca topicul asta a fost facut ori de un manelist, ori de vreo baba indoctrinata cu filmele celea vechi, alb-negu; altfel un om obisnuit nu avea cum sa treaca pe lista neagra, filmele criticate de experti si nominalizate la diferite premii si oscaruri...
Amazing-Spider-Man nu prea a dezamagit. E foarte fain! Am vrut extrem de mult sa-l vad si totusi l-am vazut si a fost super!
Pai cred ca The grudge. Credeam ca este foarte infricosator, dar nu m-am speriat deloc!
De fapt, toate partile acestui film au fost interesante si indeajuns de infricosatoare..Si oricum, The Grudge nu e din vara asta
mistergiovany49 întreabă: