Nu stiu daca e chiar cel care m-a impresionat cel mai mult, ca nu mi le aduc acum aminte pe toate, dar acest film mi-a adus lacrimi in ochi si m-a impresionat foarte mult : "The Curious Case Of Benjamin Button" ( "Strania Poveste A Lui Benjamin Button" )
Si eu am vazut filmul si intr-adevar a fost foarte frumos desi la sfarsit am plans.
Buna, pe mine m-a impresionat filmul o 1000 si una de nopti.acest film se difuzeaza pe canal D de luni pana miercuri de la ora 22:00.
Pe mine nu m-a impresionat chiar sa zic asa de tare vreun film. Dar iti recomand Hachi: A Dog's Tale. http://www.youtube.com/watch?v=FaS37E3gKOU
Toate filmele home alone, PAULIE!, harry potter intr-o oarecare masura si filmul care va fi difuzat sambata la 20:30 la prima tv! merita vazut!
Pe mine m-a impresionat filmul twilight 2 m-a facut sa pling atunci cind edward ii spune lui bella ca nu mai are nevoie de ea...
M-am uitat demult la Green Mile. Ce rau imi parea pentru ala. Si mai vazusem un film in genul lui Dangerous Minds, sau chiar el. Impresionant.
E o prostie, dar pe mine m-a impresionat foarte mult scena din Brave Heart, cand sotia lui W. W. este omorata de "nobilul" ala.
Am si fost sa vad filmul de 3 ori la cinematograf.
Pe aripile vantului mi se pare cel mai impresionat. De plans, am plans la Black Beauty si la Hachiko: A dog's tale.
Şi eu am plâns la sfârşit, când îi făcea doctoriţa injecţia şi el a închis încet ochii.
Pe mine m-a impresionat filmul If only.Chiar este filmul meu preferat si mi se pare foarte tare.Este foarte frumos realizat si are o poveste care te pune pe ganduri.
Si eu am vazut filmu...
iti zic sincer ca a fost primul film la care am plans...si uramtorul TITANIC:X
În topul meu la filmele la care am plăns rămâne pe primul loc tot Titanic . Bine că prima dată când l-am văzut am plâns, apoi l-am mai văzut de vreo 2 ori şi n-am mai plâns . Apoi am cam plâns la filmul Seven Pounds. Mie personal mi-a plăcut foarte mult . Şi când te gândeşti că şi asta e o poveste adevărată...
Exact asa a fost si la mine, filmul ala e extraordinar si finalul naspa.Credeam ca nu va muri, mai ales la cate energie avea. Ii placea mango-ul si la Hachiko am mai plans
Ce frumos a fost filmul acela! Uite unul care cu siguranta te va stoarce de lacrimi : Hachiko: A Dog's Story varianta din 2009. Uita-te la el. Merita!
Pe mine sincer multe filme m-au impresionat si chiar unele m-au facut sa vars cateva lacrimi.Insa filmul care m-a cucerit si care mi-a dat cele mai mari emotii a fost TITANIC!
Titanicul am pierdut numaratoarea de atatea ori l-am vazut (si m-am smiorcait de fiecare data)
A walk to remember. sincer, e cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care am vazut-o.
If only, What dreams may come si Ghost sunt singurele filme la care am varsat cateva lacrimi si care m-au impresionat cu adevarat...
Patyi întreabă: