| zuzanebuna a întrebat:

Care are vreo idee despre ce se va intampla in twilight (partea 4 ) si cand va aparea? imi place foarte mult filmul :X

sa imi explicatzi nu site-uri funditaaa

Răspuns Câştigător
| xJelenaTrueLove a răspuns:

Va aparea pe 18 noiembrie

deci bella se casatoreste cu edward si merg pe insula esme si bella ramane insarcinata.bella decide sa pastreze copilul dar cum la nastere pierde sange edward ii injecteaza propriul venin in inima bellei si devine vampir.bella o numeste pe fetita renesmme carlie care o combinatie intre rene si esme si charlie si carlisle parintii celor 2.
bella ii da lui alice niste informatii despre viata ei si alice face cercetari si afla niste chestii.
un vampir pe nume irina le spune voturilor ca renesmee este un copil vampir ceea ce incalca regulile lor si volturii merg sa ii omoare pe culleni.
rosalie o ajuta pe bella sa o pastreze pe renesmee cand aceasta ii cere ajutorul stiind ca isi doreste foarte mult un copil.
jacob si cativa varcolaci ii ajuta sa dovedeasca ca nu e vampir ci e jumatate om jumatate vampir.totul e plin de peripetii si totusi reusesc sa dovedeasca ca nu e vampir(renesmee)

sper ca te-am ajutat

4 răspunsuri:
| laura23 a răspuns:

Am citit eu cartea a 4 Zori de zi
deci :
Bella se casatoreste cu Edwar si la nunnta vin parintiiBellei, chiar si tatal ei vitreg si Jacob
Bella si Edward pleaca in luna de miere pe insula Esme- aceasta insula este un cadou de la Carlise pentru sotia sa Esme.
Cei doi fac dragoste in apa
A doua zi dins de dimineata Bella se trezeste plina de vanatai facute de Edward in timpul actului sexual ( Edward i le-a facut fara sa vrea bineinteles )
dupa ce a vazut ce i-a facut Bellei Edward ii spune ca nu vor mai face dragoste pana ce ea nu va fi transformata in vampir
Dupa cateva zile Bella isi da seama ca este insarcinata si ii spune lui Edwaed
Apoi ea o suna pe Rosalie pentru ca stia ca doar ea o va ajuta sa pastreze copilul deoarece Rose isi dorea mult un copil
Cei doi se intorc in casa familie Cullen unde Bella sufera un calvar in timpul sarcinii
Jacob este si el alaturi de ea
Pentru a hrani copilul din pantece Bella este nevoita sa bea sange deoarece fetusul incepea sa-i fie foame si ii rupea coastele Bellei
Vazand ca Bella este la un pas de moarte Edward ii scoate copilul din ea muscand-o si astfel ea devenind vampir
Bella are o fetita pe care o numeste Renesme Carlie ( Rene de la m-am ei Esme de la m-am lui Edward -Car -de la Carlise si lie de la Charlie )
Fetita este foarte desteapta si se dezvolta extre de erpede avand gene omenesti cat si de vampir -are inima si sange, ochii normali, si se poate hrani cu mancare )
Aro osi tot clanul Voltorilor vin sa o omoare pe Renesmee si toata familia Cullen este ajutata de multi vampiri si de varcolaci ca sa impiedice acest lucru
In cele din urma Aro o lasa in viata pe Renesmee si totu le termina cu bine
am uitat sa zic ca Jacob se simte atras de Renesme

Premiera filmului va avea loc in noiembrie 2011 si va avea 2 parti
ultima parte va fi in 2012

am mai omis mai multe detalii, cartea are in jur de 750 de pagini si nu pot sa iti explixc chiar tot
sper ca te-am ajutat :*

| OnixXdd a răspuns:

Bella se casatoreste cu Edward. Pleaca in luna de miere pe insula Esme. Bella ramane insarcinata si naste o fetita pe jumatatate vampir - Reneesme, si pentru a-i salva viata Bellei Edward o transforma intr-un vampir.

| zuzanebuna explică:

Multumesc mult de tot lauraa nu tziam vazut raspunsul ca daca era iti dadeam tie fundita

| KittyPinker a răspuns:

Pai am citit ca Bella v-a ramane insarcinata cu Edward, apoi Edward o transforma pe Bella in vampir. Ei vor sa protejezi copilul care este si om si vampir de Volturi.
Filmul va fi impartit in 2 parti.
Inainte ca Bella sa ramana insarcinata ea se casatoreste cu Edward si isi petrec luna de miere

sper ca te-am ajutat:* te pup**

funda?puppy dog eyes