| GPA a întrebat:

Care au fost cele mai groaznice filme horror, care v-au marcat la propriu?
Cel mai "dur" horror existent la ora actuală.
Vreau să-l urmăresc cu prietenii.

Răspuns Câştigător
| Laur014 a răspuns:

Anabelle 2

23 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cele mai bune filme horror care m-au marcat au fost capodoperele lui Alfred Hitchkok: Pasarile (Birds, 1963) si Psycho (1960).
Senzationalele efecte au fost regizate si filmate FARA calculatoarele obisnuite azi si ambele iti lasa efect psihologic foarte marcant!

| RAY a răspuns:

IT 2017

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Clasic cu clovni. Dar ce e așa traumatizant la el? Poate îl încerc și eu. Sau ai fobie la clovni?

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Nici nu l-am vizionat inca, dar il am pe hard, urmeaza sa il vizionez, imi amintesc ca l-am vazut cand eram mic, nu am asemenea fobie

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu vrei sa stii. Serios. Ai putea incepe cu Cannibal Holocaust (http://www.imdb.com/title/tt0078935/) de incalzire.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Chiar ca e incalzire. Zi-mi "maximul" le care l-ai vazut. Eu iti pot oferi in schimb ceva real nu filme laughing bestgore, ogrish, ync, rotten.

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Omul a intrebat filme. Cannibal Holocaust necenzurat e hard. Lasa timpeniile de-alde Ogrish. Discutam de filme aici. Uite ceva frumusel - https://www.youtube.com/watch?v=KBM2RHNIZCI

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru RobertG101):

Nu e cazul, ti-a zis the real fanatasy. Nekromantik.

Asculti aia? Si eu care credeam ca sunt putin deplasat rolling on the floor

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Trupa aia e legendara. Phil Anselmo iti spune ceva?

Nu n-ascult.

| CleanHeart a răspuns:

Clown-ul,ii ciudat rau, the boy, tabla ouija (te lasa ingrozit vreo 2 zile), avertizarea, mai era unul cu casa din padure dar ii prea sadic.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exorcist 1973

| missfatadelatara a răspuns:

Mai, o să-ți spun un film dar știu ca nu o sa ma crezi și poate no sa ți-l spun dar îl zic.
Liceul frate, a fost cel mai horror film din toate cate am văzut. Mai ales când tu ești într-o lume și profii într-alta.

| TheRealFantasy a răspuns:

Cannibal Holocaust / Blair Witch Project

Asta daca vrei horror monstruos, daca vrei ceva dezgustator/deranjant recomand Nekromantik sau A serbian film.

| Dan193 a răspuns:

The skeleton key (2005) E unul din primile filme horror pe care le-am vazut si ca cel mai inspaimantator mi s-a memorat. Probabil nici acum nu m-as putea uita normal la el ...si nici nu vreau x.x

| Saske96 a răspuns:

IT si Halloween

| SunsetAway a răspuns:

Nu stiu, multe.
Anul asta au fost bune Annabelle 2 si IT.

| BujorSerban a răspuns:

IT 2017 sau Anabelle 2