| Emima27 a întrebat:

Care credeti ca a fost cel mai bun film HP?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Sunt o mare fana a filmelor Harry Potter si recent m-am apucat si de carti (am o vacanta la dispozitie sa le termin ^^ )
Eu as pune 2 filme pe primul loc : Harry Potter si Printul Semipur si Talismanele mortii (partea a 2-a). Toate filmele mi-au placut, dar consider ca acestea m-au impresionat cel mai tare, iar cel mai neplacut film mi s-a parut al 5-lea.

| anamariarot a răspuns (pentru zurick):

Pregătește-te să nu mai ieși din casă, dacă te-ai apucat de cărți laughing

| zurick a răspuns (pentru anamariarot):

Eu cred ca o sa ies din casa, in schimb, nu stiu cat de mult o sa dorm laughing

| Emima27 explică (pentru zurick):

Chiar nu stiu de ce e atata hate in jurul filmului Harry Potter si Printul Semipur, mie mi se pare chiar cel mai fain. Inca nu am vazut Talismanele mortii, dar banuiesc ca o sa fie bun.
Sincer nu prea am inteles filmul 5, trebuie sa-l revad...probabil de asta nu mi-a placut asa de mult...

| zurick a răspuns (pentru Emima27):

Eu nu prea i-am inteles sensul, mi s-a parut lungit, tras de par, nu m-a impresionat actiunea. Dupa mine, era perfect daca se continua cu actiunea incepand cu filmul 6.
Hate o sa fie mereu, dar important e sa avem proprile noastre convingeri, indiferent care ar fi ele.Vizionare placuta in continuare ^^

6 răspunsuri:
| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Cred ca iubesc si urasc in acelasi timp HP si Talismanele Mortii. De ce trebuia sa moara Snape? Hai sa dam peste J.K.R si sa o obligam sa rescrie cartea in asa fel incat sa nu moara. Sper ca noua teorie despre el sa fie adevarata!

| BotezanDaniel a răspuns:

MAMA-film horror

Întrebări similare